SZTÁR

Videó készült róla: Megdöbbentő dolgot árult el kislányáról a Viszkis

A Viszkis két dolgot visel nehezen, az egyik, ha Anna hisztizik, a másik a tudat, hogy egy nap udvarlót visz a házba.
  • Szerző: angie

Ambrus Attilának nehéz gyermekkora volt. Alig múlt két éves, amikor édesanyja elhagyta, apja sokszor bántotta, majd nagymamája nevelte. Végül intézetbe került, ahol szintén nem kímélte a sors, ami pedig ezután következett, már mindenki számára ismeretes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Talán nem is csoda, hogy a sokat megélt bankrablónak határozott véleménye lett a gyereknevelésről. A múlt hibáit ő soha nem szeretné elkövetni. Többek között ezért is fogadta meg, hogy soha nem fog kezet emelni a saját gyermekére. Ambrus nem tagadja, néha már most kikészül, amikor egyéves kislánya a bolondját járatja vele, sőt Anna a hisztikkel is feladja apjának a leckét.

„Anna alkatilag anyósomra ütött: szőke haj, kék szem. Elsőre semmi közöm hozzá, de a természetét tőlem örökölte. Nemrég, még a karantén előtt bent voltunk egy benzinkúton és a földön kellett kihúznom, mert neki annyira tetszett egy plüss denevér. Nem volt hajlandó addig kijönni, amíg meg nem vettem neki. Még csak egy éves, el nem tudom képzelni mi lesz 2-3 vagy 10 évesen. Nem tudom elképzelni, hogy akkor milyen rámenős és akaratos lesz. Nyilván a nevelésünkön sok múlik majd, de tartok attól, sajnos az én természetemet örökölte a kislány úgy, ahogy van” – humorizált a Viszkis, aki szerint a szeretet megoldás lehet sok mindenre, de ha nem elég, azért vannak trükkök, amivel egy hisztis gyereket le lehet állítani.

„Én elméletben nagyon jó vagyok. A kilencvenes években a pótmamámnak volt egy kislánya, olyan hét-nyolc lehetett akkor, amikor iszonyatos patáliát csapott. Mindenki tehetetlen volt. Nem tudtunk vele mit kezdeni, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve, megengedtem a kádat és beletettem a hideg vízbe. Onnantól kezdve lehetett kezelni a kislányt. Nem szeretnék idáig eljutni a saját kislányommal, de tartok attól, hogy egyszer lesz egy hidegfürdő, amivel le kell majd szabályozni Annát. Ez lesz a kulcsa a fegyelmezésnek: ha ezt csinálod, megyünk a fürdőbe. Na jó, most itt elviccelődünk ezzel, nem szeretnék idáig eljutni. Szerintem az élet majd választ ad ezekre a kérdésekre is, de az biztos, hogy soha, egy újjal sem érek majd hozzá” – szögezte le Ambrus Attila, aki már gondol a távoli jövőre is, felhúzott puskával várja Anna udvarlóit.

Fotó: Ambrus Attila

„Ez elkerülhetetlen, hogy bekövetkezik, de sebaj. Lehet jönni, a puska megtöltve be lesz állítva a sarokba. Tartok attól, hogy mire Anna nagylány lesz, én már csak egy mankós öregember, akinek megmondják, hogy: „tata el lehet húzni a sunyiba”. Erre az esetre is van megoldás, hiszen van néhány jó barátom, akik megoldják majd ezt a kérdést is. Itt az erdő tele van gödrökkel” – fejezte be viccesen a büszke apuka.

 

Felesége maszkokat gyárt a járvány ideje alatt

A Viszkis kerámiákban utazik, míg felesége népi motívumokkal díszített ruhákat készít. Réka, a járvány alatt is bevetette kézügyességét. „Aki követi az életem, tudja, hogy van a családban egy másik kézműves vonal: a Szervető, hímzett ruhagyártással foglalkozik. Feleségem úgy döntött, hogy ezen belül virágos, hímzett szájmaszkokat is készít a járvány ideje alatt, ezzel is segíti a védekezést és próbál valami szépet csempészni a szürke hétköznapokba” – mondta Ambrus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?