HŰHA

Új kihívás hódít, egymás ruhájába bújnak a magyar sztárpárok

Jennifer Lopez táncos kihívása utat tört magának hazánkban is. Egyre többen csatlakoznak hozzá a magyar sztárpárok közül, hogy egymás ruhájába bújva szórakoztassák a rajongóikat.
  • Szerző: Ripost

A bezártság mindenkiből mást hoz ki, de szerencsére többen vannak azok, akik próbálnak pozitívan hozzáállni a kialakult helyzethez. A magyar sztárok többsége is így gondolkozik, sőt humoros videókkal szeretnének mosolyt csalni a rajongóik arcára. Berki Krisztiánék, Weisz Fanniék és Horváth Tomiék szinte naponta osztanak meg ilyen tartalmakat a közösségi oldalaikon, de talán mind közül a legviccesebbek azok a felvételek, amelyeken párjaik ruhájában táncolnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt a kihívást Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez indította el a TikTokon és már több, mint nyolcmillióan kedvelték a videójukat. Nehéz eldönteni, hogy a világhírű énekesnő viccesebb férfiruhában vagy párja a női hacukában. De nézzük, hogyan teljesítették a feladatot a hazai celebek!

Fotó: DailyMail

Horváth Tomiék elsőként csatlakoztak a kihíváshoz

Az énekes és felesége unaloműzésképpen regisztráltak a TikTokra, de azt talán ők sem sejtették, mekkora lavinát indítanak el ezzel. Első videójuk természetesen a táncos kihívás volt, amit egyértelműen Tomi élvezett a legjobban.

„Nem kérdés, kinek megy jobban. Tominak a vérében van a tánc” – fogalmazott Andi, aki megígérte azt is, hogy az önkéntes karantén alatt hasonló videókkal fognak kedveskedni a rajongóknak.

Berkiék szeretnék, ha minél többen táncolnának

Azt kijelenthetjük, hogy a legviccesebbre Berki Krisztián és Mazsi videója sikerült. Berki a siker érdekében nemcsak felesége ruháját vette magára, de gondosan ügyelt a kiegészítőkre is: egy hatalmas karika fülbevalóval dobta fel a szettjét.

„Korábban Horváth Tomi és Péterfi Andi teljesítették ezt a kihívást, de mi szeretnénk, hogy csatlakozzanak hozzánk még szerelmes párok. A négy fal között sok-sok embernek csalhatunk egy kis mosolyt és nevetést az arcára” – jelentette ki Mazsi, aki többek között Hódi Pameláékat is megkérte, hogy csatlakozzanak a mókához.

Visváder Tamás melltartóban perdült táncra

Palácsik Lilla és férje sem maradt ki az őrületből. Tamás Berkihez hasonlóan szintén figyelt a részletekre, a melltartó villantás mellett még azt is bevállalta, hogy felesége kisminkelje őt. Sőt, Lilla borostát is rajzolt az arcára, hogy minél hitelesebb videó szülessen.

„Próbáljuk feldobni és kiélvezni a karanténban töltött napokat. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy legyetek vidámak!” – fogalmazott Lilla, aki nővérét, Vajna Tímeát hívta ki, hogy újdonsült szerelmével, Zolival készítsék el a saját videójukat.

Weisz Fanni férje külön koreográfiával készült

A modell bevallása szerint régen szórakoztak ilyen jól, mint abban a tíz percben, amikor elkészítették a videót. A végeredmény láttán ez nem is csoda, hiszen Fanni férje, Péter egy saját koreográfiával készült, hogy biztosan mosolyt csaljon a rajongók és a barátaik arcára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?