LELKIZŐ

Tilla vallomása: Egyáltalán nem vagyok jó passzban

A műsorvezető egy díjátadón járt a napokban, ahol éreztető volt rajta a feszültség, és nem is titkolta, hogy nem nyugodt…
  • Szerző: Buster

A TV2 műsorvezetője lett a 2019-es év legjobb férfi műsorvezetője, és természetesen boldog volt, hogy megkapta a legrangosabb szakmai elismerést. Köszönőbeszédébe azonban beleszőtte aggodalmát is, amit a kialakult koronavírus helyzet miatt érez folyamatosan. Till Attila nem kertelt, elárulta lapunknak, hogy egyáltalán nem érzi jól magát lelkileg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Ami azt illeti, nem vagyok jó passzban. Napról napra, óráról órára, percről percre élek” – kezdte Tilla. „A műsorok és most éppen a Sztárban Sztár nekem nagyon sokat segít. Amikor a színpadon vagyok, minden probléma eloszlik és nagyon át tudom adni magam a pillanatnak. Az ott átélt könnyedség jó hatással van rám ezekben a nehéz időkben. A zsűrivel és a szereplőkkel együtt kikapcsolunk pár órára és csak a felhőtlen röhögés létezik” – mesélte a műsorvezető, aki attól is tart, hogy ha fokozódik a vírushelyzet, éppen úgy leállhatnak a forgatások, mint az első hullám idején, amikor hetekre parkolópályára került a Nicsak, ki vagyok?, aminek szintén ő volt a műsorvezetője. Tilla félelme korántsem alaptalan, hiszen már ő is egyre több ismerősétől hallja, hogy megfertőződtek a koronavírussal.

„Amikor az ember hallja, hogy egyre több és több ismerőse koronavírusos, akkor bizony előjön a félsz, és ezt nehezen kezelem. Rosszul érint, hogy nem tudom tervezni sem a közeli, sem a távoli jövőt, mert annak alakulására nincs ráhatásom. Alapvetően előre tervező típus vagyok, így borzasztó megélni ezt a fajta bizonytalanságot. A nyugalmat szeretem, amit gyerekkoromból, az engem körülvevő családi környezetből hoztam, és amit átültettem a saját családomba is. Ebbe kavar bele ez a helyzet és folyamatosan felborzolt idegállapotban vagyok” – mondta Till Attila, akinek megvan a módszere arra, hogy kieressze a gőzt.

„Amikor már nagyon tele van a hócipőm, akkor a sporthoz nyúlok, ami egyre komolyabb szerephez jut az életemben. Három és fél éve nem iszom és már két és fél hónapja nem is dohányzom, így elég erőteljesen van jelen az életemben a mozgás” – tette hozzá.

Fotó: Till Attila

Nem gondolta, hogy egy macskáért fog rajongani

Tilla világéletében szerette a kutyákat, de ennek ellenére csak a közelmúltban szánta rá magát, hogy egy házi kedvenccel bővítse a családját. Nemrég egy kiscicát dobott be valaki a kertjükbe, a műsorvezetőnek pedig megesett rajta a szíve. „Az állataink is folyamatosan töltik a lelkemet. Sosem gondoltam volna, hogy egy macska képes lesz engem megnyugtatni, de így van. Imádok játszani Pityuval, akit egyébként innen is köszönök annak az illetőnek, aki csak úgy behajította hozzánk a kerítésen át. Nem tudom, hogy jót akart-e, de végül a legjobb helyre került ez a kis jószág” – mondta Tilla.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?