SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, miben állapodtak meg: Elindult Weisz Fanniék válópere

A modell és volt párja, Hajmásy Péter tavaly nyáron jelentették be, hogy hét együtt töltött év után külön utakon folytatják.
  • Szerző: Angie

Bár már egy éve külön is költöztek, a hivatalos procedúrát csak nemrég kezdték meg, s mostanra sikerült minden vitás kérdést lezárniuk az exével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hamarosan elválhat Weisz Fanni
Fotó: Ripost

„Igen, valóban igaz, hogy beadtam a váláshoz szükséges papírokat.Én szerettem volna már korábban is megindítani a bontópert, de a megegyezési és az adminisztratív folyamatok elhúzódtak, ám mostanra mindenben megállapodtunk” - árulta el Weisz Fanni, aki bízik benne, hogy még ebben az esztendőben pont kerül az ügy végére, így az új életére koncentrálhat.

„Már megvan az időpont, így ha minden zökkenőmentesen, a megbeszéltek szerint megy, még idén lezárulhat a válás. Lezártam ezt a kapcsolatot, a múltat, és már csak a jövőbe tekintek. Az biztos, hogy sokat tanultam az elmúlt évekből, de most arra koncentrálok, hogy boldog vagyok és rendbe jött az életem. A házasság intézményében nem csalódtam, szeretném, ha majd újra boldog feleség lehetnék” – mondta a Blikk-nek a modell.

Fannira az elmúlt egy évben rátalált a szerelem, kedvesével, Gergővel nemrég össze is költöztek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?