SZTÁRDZSÚSZ

Íme Weisz Fanni nagy bejelentése, ez volt számára a legfájóbb

Célja, hogy történetein keresztül megmutassa a hátrányos helyzetből induló fiataloknak, hogy nincs lehetetlen.
címkék:
  • Szerző: Doris

Weisz Fannin egy idő után túlnőttek a rajongói által feltett kérdések, ezért úgy döntött, csokorba szedi a kérdéseket, és könyv formájában megválaszolja azokat. Fanni eddigi élete hollywoodi filmbe illő történet – pedig még csak 28 éves –, így valószínűleg pár könyvre való izgalmas sztorit még tartogathat számára a jövő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Íme Weisz Fanni nagy bejelentése, ez volt számára a legfájóbb

20210616 Budapest
Weisz Fanni
fotó: Szabolcs László SZL
Ripost

A Legyen hited! elsősorban azoknak a fiataloknak szól, akik kíváncsiak arra, hogy Fanni hátrányos helyzetében mi kellett ahhoz, hogy elérhesse gyermekkori álmát, és milyen fontos, hogy higgyenek az álmaikban és magukban. Ha megvan bennük a kellő hit, akarat és kitartás, akkor semmi sem lehetetlen.

– Mindenképp szeretnénk közönségtalálkozót, az időpont még egyeztetés alatt van, helyszínként mindenképp iskolákat is szeretnék beiktatni, mivel elsősorban a fiataloknak szánom a könyvemet – kezdte a Borsnak a modell.

Ahogy fogalmaz: „Nekem mindennap motivációt ad az, hogy jót tegyek a világban. Motivációt ad, hogy képviseljem a fogyatékkal élő társaimat, amennyire ez tőlem telik. Szeretném megmutatni, hogy egy siket is lehet sikeres és boldog, élhet kitelje­sedett, színes életet.”

Fanni azt is elárulta a Borsnak, hogy Ágnessel – édesanyjával – közös projektbe kezdtek.

Anyával közösen már elkezdtünk dolgozni egy érdekes történeten, ami egy valóságos cselekményen alapuló fikció. Belejöttünk a közös munkába, hiszen anya segített a mostani könyv megírásában is. Én jelnyelven elmondom, aztán jön a fordítás, magyarítás – nyilatkozta lapunknak, azonban egyelőre több részletet még nem árulhatott el.

Azt viszont elárulta, hogy számára ez volt a legkedvesebb fejezet, amikor a siketségről és az ezzel való együttélésről, boldogulásról írhatott. A legfájóbb nyilván, amikor a rossz emlékeket kellett felidéznie.

– Talán a legnehezebb az volt, amikor a rossz dolgokra kellett visszaemlékeznem, de ez is hozzám tartozik, és másoknak ezáltal tudok tanácsot adni – fogalmazott Fanni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?