SZTÁRDZSÚSZ

Ezért hagyta el az országot a fiatal magyar színésznő

Úgy döntött, egy időre búcsút int Magyarországnak. Tavaszig biztosan külföldön marad a rendezőként is tevékenykedő Walters Lili.
  • Szerző: Ripost

Egy szempillantás alatt lett a hazai közönség kedvence Walters Lili, akit jelenleg a Drakulics elvtárs című mozifilmben láthatnak a nézők. Persze nem ez a színésznő első alakítása, több filmben és sorozatban is szerepelt már, sőt énekesnőként is bizonyított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger FM

A fiatal színésznő jelenleg rendezőként tanul a Színművészetin, és hamarosan bemutatják az első saját, önálló rendezését is. De addig is Anglia felé vette az irányt.

„Fél évet töltök most Angliában, Canterbury-ben. A családom egyik fele kint él, így régóta érlelődött az, hogy huzamosabb időre kimenjek. Izgalmas, hogy ott nullán vagyok, nem ismernek. Van bennem egy erre irányuló vágy, hogy ott is megpróbáljak valamit elérni. Szeretném, ha felerősödne az angolom annyira, hogy játék szintjén is ki tudjam magam fejezni azon a nyelven. Vágyok arra, hogy egy ilyen ismeretlen közegben is kipróbálhassam magam” – mondta el Sláger FM-en a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?