SZTÁRDZSÚSZ

Visszatér a színpadra Oszter Sándor: távol a feleségétől készül a bemutatóra

A népszerű színész számára a hosszú és boldog házasság titka a megfelelő távolság, de egyedül sem unatkozik, a visszatérésére készül.
  • Szerző: ripost

Új szerepre kérték fel Oszter Sándort. A népszerű színésznek a Kassai polgárok főszerepét ajánlották fel, amit ősszel mutatna be az Éless-Szín.

Oszter így mostanában szövegkönyvet tanul, emellett pedig a korát meghazudtoló energiával dolgozik diósjenői birtoka körül a szabadban reggeltől estig. Felesége, Failoni Donatella a Balatonon tölti az év felét, ám a színészt ez egyáltalán nem zavarja.

Fotó: Szabolcs László

„Dolcsi soha sem várta el, de képtelen is lettem volna a szoknyája mellett üldögélni. Nem őrizzük egymást, a szabadság hívei vagyunk, és a szeretet egyébként sem mérhető távolságban. A feleségem a Balatont, a virágait szereti, én meg az erdőmet, a vadászatot” – mondta el a Vasárnapi Blikknek Oszter, aki minden reggel és este egy-egy órát beszél telefonon nejével.

„Elmeséljük egymásnak a nap eseményeit, de ha a Balatonnál férfierőre van szükség, besegítek pár napot ott is. A feleségemmel külön-külön ugyan, de a legnagyobb biztonságban élünk. Szomszédaink sincsenek, gyakorlatilag vírus nélkül is karanténban élünk” – árulta el a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?