SZTÁRDZSÚSZ

Veszélybe került a show: Elment a hangja a Sztárban Sztár énekesének

A csinos énekesnő múlt héten férfiként, ráadásul rapperként pörölt a színpadon, és bár a produkciója nagy sikert aratott, kérdésessé vált az eheti fellépése.
  • Szerző: angie

Opitz Barbi nehéz helyzetbe került. Nem elég, hogy első alkalommal férfiként kellett színpadra állnia, most vasárnap Adele egyik dalával száll versenybe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Ez normál esetben is nagy kihívás lenne, ám Barbi számára most kifejezetten ijesztő lehet ez a szitu. Az énekesnő ugyanis a -nak elárulta, az elmúlt napokban megerőltette magát, és teljesen berekedt.

„Amikor nem pihenem ki magam, akkor sajnos durván berekedek. Az első adás napján hajnalban értem haza egy fellépésről, összesen két órát aludtam, és így az amúgy is nehéz feladat még sokkal nehezebb lett számomra” – kezdte Barbi, aki most nem tehet mást, csendben kell maradnia, ha szeretne vasárnap ismét színpadra állni.

„Úgy döntöttem, vasárnapig pihentetem a hangom, még beszélni is csak akkor fogok, ha muszáj. Nagyon fontos számomra, hogy az eredetihez méltóan tudjam előadni, Adele-től a Someone Like You című slágerét. Nagyon nehéz dal, úgyhogy ahhoz, hogy el tudjam énekelni, mindenképpen száz százalékig helyre kell jönnöm, szóval emiatt picit izgulok, pláne, hogy így gyakorolni sem tudok” – tudtuk meg az énekesnőtől, aki fejben gyakorol a produkcióra és bízik benne, hogy az is elegendő lesz a továbbjutáshoz.

„Sokat hallgatom, és figyelem Adele technikáját, előadásmódját, sajátosságait. Jelen helyzetben ennyit tudok tenni a produkciómért. Meditálok, sós vízzel inhalálok, mézes teát iszom, valamint torokpasztilla, lándzsás útifű, Salvus-víz – ezekkel is próbálom felgyorsítani a hangszálaim regenerálódását. Bízom abban, hogy minden a legnagyobb rendben lesz” – fejezte be optimistán Opitz Barbi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?