SZTÁRDZSÚSZ

Végre hírt adott magáról a nagybeteg magyar énekesnő

Fábián Juli minden energiáját a gyógyulásra fordítja, de lelkileg megviseli a betegség.
  • Szerző: Angie

Fábián Juli nem először néz farkasszemet a gyilkos kórral, évekkel ezelőtt egyszer már megküzdött vele, de néhány hónappal ezelőtt Facebook-oldalán bejelentette, ismét beteg, kezelésre szorul.

Juli nem adja fel, és bár lelkileg nagyon megviseli a betegség, most csakis a gyógyulásra koncentrál, a kezelések mellett sokat ír, és a természetben töltődik fel.

A kezeléseim szépen haladnak, egyelőre még bizonytalan ideig, de tart amíg tart, most ez a dolgom.

Õszintén szólva az elmúlt hónapokban a gyógyulásom kapcsán sok nehézséggel kellett szembenéznem, és egy komoly mélyrepülésen vagyok túl, amiből szerencsére felálltam és újra egyre jobban érzem magam. Ezen a krízisen, és az egész időszakon a saját belső erőm mellett a családom, a barátaim, a gyógyítóim támogatása, gondossága, szeretete segített és segít át, és a szeretet, ami tőletek árad felém mindenféle formában. Nagyon hálás vagyok ezekért

– írta közösségi oldalán az énekesnő, aki igyekszik szellemileg is fitten tartani magát.

"A napjaimat az egészségemmel kapcsolatos teendők mellett sok-sok olvasással és pihenéssel, meditációval, zenékkel, jó filmekkel, tevéssel-vevéssel, hosszú sétákkal töltöm a friss levegőn. Na és újra elkezdtem írni - egyelőre csak magamnak -, amit nagyon élvezek.
Kérlek, szorítsatok továbbra is és küldjétek nekem a pozitív energiát, mert minden nyaláb ideér"

– olvasható Fábián Juli Facebook oldalán.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?