SZTÁRDZSÚSZ

Vasvári Vivien: Meglepett, hogy ilyen jól tudok pihenni

A csinos influenszer a fényűző bulikról elhíresült görög szigetre utazott, amelyet mostanában Ibiza 2-ként emlegetnek.
  • Szerző: Angie

Mindig a látnivalókkal kezdi az új úti célok feltérképezését Vasvári Vivien, aki az aktív pihenés híve. A görög szigeteken viszont minden másképpen alakult, mint ahogy eltervezte.

Luxus nyaraláson járt
Fotó: Instagram

Először az exkluzív partijairól elhíresült Mykonosra érkeztek meg kettesben a párjával. Ez a sziget ugyanis nem a gyerekes nyaralásoknak kedvez, nincsenek csúszdaparkok. Vivi szerint azért az átlagember számára is akadnak hangulatos villák, panziók. Az árak azonban a fellegekben járnak!

Vivi szerint pontosan három napra érdemes idelátogatni. Ők is ennyi időre foglaltak szállást, és igyekeztek minél többet áldozni a kulináris élvezetek oltárán, mert abban a helyiek verhetetlenek.

Fotó: HOT!

„Mykonoson ennyi idő alatt az ember kiengedi a gőzt: bulizol, iszogatsz, és kipróbálod a jobbnál jobb éttermeket. Imádom a tenger gyümölcseit! Elképesztő a kínálat, nagyon jókat ettünk! A szobánkhoz volt egy medence, aminek a közepén vízipipáztunk. Jó a zene, a party beachek is hangulatosak. Felfedeztük a kedvesemmel, hogy kettesben is milyen jól tudunk bulizni – mondta, és hozzátette, hogy mint minden turistaparadicsomnak, a szigetnek is megvan az árnyoldala. ” 4-5 éve jártam itt először, azóta sokat fejlődött, túl lett építve. Elképesztő dugók vannak, szűkek az utak, alig lehet közlekedni. A sziget kopár, szinte sehol sem látsz zöldet.

A bulisziget után áthajóztak az Égei-tenger igazi gyöngyszemére, a félhold alakú San­to­ri­ni­re, amely Vivi szerint maga volt a csoda.

„A szállodánk és az ottani kilátás olyan érzést nyújtott, mint a Seychelle-szigetek. Most jártunk itt először, de nem utoljára, szeretnénk visszamenni – mesélte lelkesen, de a szállodába érve aztán nagy meglepetéssel szembesültek.

„Se rádió, se tévé nem volt a szobában! El nem tudtam képzelni, mit fogunk itt csinálni öt napig! Szeretem az interaktív nyaralásokat, és mindig azzal kezdem egy új hely felfedezését, hogy feltérképezem a látnivalókat. Legutóbb például Rómát három nap alatt jártuk be – mondta, és hozzátette: hamar beletörődött, hogy pihennie „kell”. Meglepődtem, hogy ilyen jól tudok pihenni!” – mondta a Hot!-nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?