SZTÁRDZSÚSZ

Váratlan fordulat: Eladta házát a Neoton hitelcsapdába került sztárja

Pál Éva szeptemberben minden eddiginél kilátástalanabb helyzetbe került.
  • Szerző: Doris

Régóta tartó küzdelem után végre fellélegezhet Pál Éva, aki anyagi csődbe került egy évtizedekkel ezelőtt felvett svájcifrank-alapú hitel miatt. Az énekesnő eddig minden hónapban rendesen fizette a törlesztőt, ám nemrég lesújtó levelet kapott a végrehajtótól. Akkor még maga sem gondolta volna, hogy a helyzet néhány nap alatt megoldódik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Neoton egykori énekesnője szeptemberben minden eddiginél kilátástalanabb helyzetbe került. Talán nem is hitt a szemének, amikor elolvasta a végrehajtótól kapott újabb levelet, amelyben lesújtó hírt közöltek vele. Egy választása volt: vagy kifizeti egy összegben a fennálló tetemes tartozást vagy öt nap múlva árverésre bocsájtják szeretett csepeli otthonát. A Neoton egykori sztárja először nagyon kétségbe esett, nem látta a kiutat, ám csodával határos módon sikerült eladnia a házat, még mielőtt azt árverésre bocsátották volna.

„Amikor megkaptam a levelet, nagyon megijedtem. Kétségbeesésemben elkezdtem telefonálgatni, és szerencsére találtam egy ismerőst, aki megvette a házat. Készpénzben kifizette, szerencsére még azelőtt, hogy a ház kalapács alá került volna. Így mondhatom, hogy happy enddel végződött ez az évek óta húzódó, lelkileg is nagyon megterhelő történet”

- kezdte lapunknak Éva.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, az énekesnőnek eredetileg 106 hónapon keresztül kellett volna fizetnie a havi 175 ezres törlesztőt, amit a fia fizetéséből vontak le. Azt ő sem érti, a végrehajtó végül miért küldte az árverésről szóló levelet, sejtése szerint valaki mindenképp meg akarta kaparintani a házát, és csak így lett volna rá lehetősége. Ám a hitelcsapda szerencsére már csak egy rossz álom Évának, aki azt is elárulta, hol kezdett új életet.

A részleteket keresd a szerdai lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?