LELKIZŐ

Újabb csapás érte a Neoton egykori sztárját, lesújtó hírt kapott

Még mindig nem lélegezhet fel Pál Éva, aki anyagi csődbe került egy évekkel ezelőtt felvett svájcifrank-alapú hitel miatt.
  • Szerző: Doris

Pál Éva minden hónapban azon idegeskedik, hogy tud kijönni a pénzéből. Az énekesnő egy évtizedekkel korábban felvett svájcifrank-alapú hitel miatt került nehéz anyagi helyzetbe.

Tavaly még úgy volt, csepeli otthonát is elveszíti a végrehajtás miatt. Bár erre szerencsére nem került sor, Éva azóta havonta 170 ezer forintot törleszt, az összeget a fia fizetéséből vonják le, a bank tervei szerint egész pontosan 106 hónapon keresztül. Bár az énekesnő több olyan levelet is küldött a pénzintézetnek, amelyben egy közös kompromisszumon alapuló megállapodást sürget, kérése ismét süket fülekre talált. Nem csoda, hogy nagyon dühös lett, amikor elolvasta a  múlt hét pénteken kapott levelet!

"Feketén-fehéren benne volt, hogy nem fogadják el a kérelmemet. Összesen 19 millió 100 ezer forintot követelnek, ebből csak a kamat 5 millió. Mi 18 millió 100 ezer forintot ajánlottunk fel, tehát elég lett volna, ha 1 milliót elengednek a kamatból. Ám erre sem voltak hajlandóak, holott minden levélben az áll, hogy ők is a megegyezésre törekszenek. Úgy tűnik, mégsem" - kezdte a %%-nak Éva, aki bár minden pillanatban igyekszik megőrizni optimizmusát, pénteken dühösen tárcsázta a bank telefonszámát.

Hogy mit mondott a banknak, az kiderül a %% szombati lapszámából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?