SZTÁRDZSÚSZ

Vannak még gondjai Tahi Tóth Lászlónak

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznek egyensúlyproblémái vannak. Gyakorolnia kell még a járást.
  • Szerző: BDF

Két szörnyű hónap után hazaengedték a kórházból Tahi Tóth Lászlót. A színész rohamléptekkel halad a teljes felépülés felé.

Remekül vagyok, úgy érzem, meggyógyultam! Kisebb egyensúlyproblémáim ugyan még vannak, de szorgalmasan gyakorlom a járást.

"Tenisz közben is mindig el kell telnie egy kis időnek, hogy felvegyük a legoptimálisabb tartást. Kedvenc játékommal azonban még várnom kell kicsit. Mint ahogy a fellépésekkel is. Már biztosan nem játszom az évad végéig, de az igazgatóm, Eszenyi Enikő biztosított róla, hogy a következőkben számít rám. Addig pedig ébren tartom a szerepeimet, különösen azokat, amelyeket, úgy érzem, most is el tudnék játszani.”

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész január végén előadás közben lett rosszul, mentő vitte kórházba, ahol agyműtéten esett át. Élete legdrámaibb fejezete most, úgy néz ki, lezárult. Most otthonában lábadozik.

„Csodálatos újra itthon lenni, olyan, mint a mesében! A kórterem és a műtő után felüdülés újra ebben a gyönyörű környezetben lenni. A kórházban fel sem fogtam, mennyire nagy a baj, így nem is féltem a műtéttől” – mondta el a Bestnek Tahi Tóth, aki azt mondja, hiába esett át négyórás altatásos műtétem, semmi veszélyt nem érzett. Tökéletesen megbízott az orvosaiban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?