SZTÁRDZSÚSZ

Van itt önbizalom: Berki Krisztián Deák és Széchenyi babérjaira tör

A főpolgármesteri székért harcba szálló izomceleb a legnagyobb magyarhoz hasonlította magát nyilvános beszédjében. Valahogy sikerült beszöknie a Fővárosi Közgyűlés tanácstermébe is.
  • Szerző: Doris

Berki Krisztián július végén jelentette be, hogy harcba száll a főpolgármesteri székért, néhány hete pedig a programját is ismertette. Jelenleg minden erejével azon van, hogy összegyűjtse az induláshoz szükséges ötezer aláírást.

Fotó: Sulyok László

Az izomceleb egyik legújabb Instagram-posztjában rejtélyes módon beszökött a Fővárosi Közgyűlés tanácstermébe, ahol a pulpitusra állva ismét arról tett tanúbizonyságot, hogy bőven van önbizalma. Egyenesen Deák Ferenchez és Széchenyi Istvánhoz hasonlította magát, akik minden kétséget kizáróan a magyar történelem kiemelkedő alakjai. Berki úgy érzi, ő is közéjük tartozik.

„Jó reggelt Magyarország, Jó reggelt Budapest! A két legnagyobb magyar, Deák és Széchenyi van mögöttem. A harmadik legnagyobb magyar viszont itt áll előttetek. Mivel fizikai mivoltomban csak én vagyok képes ma tenni, így őket itt hagyom és veletek közösen megindulok a megkezdett úton. Berki Budapestért!”

- jelentette ki a videóban Berki.

Fővárosi Közgyűlés ülésterme

A megkereste Berki Krisztiánt, aki kérdésünkre megerősítette, valóban komolyan gondolja az elhangzottakat.

„Széchenyit és Deákot tartom a két legnagyobb magyarnak. Ők állnak mögöttem, őket tekintem példaképnek” – fűzte hozzá szűkszavúan a főpolgármester-jelölt, aki arról nem akart beszélni, hogy milyen módon jutott be az ülésterembe. Mindez arra utal, valamilyen trükkös módszerrel osonhatott be az épületbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?