SZTÁRDZSÚSZ

Vajon bevállalja? Meglepő dologra kérte főnöke Sebestyén Balázst

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója szombaton kopaszon szeretné látni a mûsorvezetőt a kamerák előtt, hiszen Balázsnak egy elvesztett fogadás miatt meg kell válnia hajkoronájától.
  • Szerző: MMB.

Sebestyén Balázs szeptemberben kissé meggondolatlanul fogott kezet Rákóczi Ferivel, miután a Class Fm stúdiójában komoly fogadást kötöttek. Az RTL Klub sztárja ugyanis biztos volt benne, hogy a harminc éve dohányzó Feri nem bírja ki karácsonyig cigi nélkül. Így felajánlotta, hogy ő kopaszra borotváltatja a fejét, ha kollégája mégis szakít régi függőségével. A TV2 sztárja azonban feladta a dohányzást, és ezzel nyert.

Ferenc kibabrált velem, mert ő valóban leszokott.

"Ez viszont azt jelenti, hogy le kell tolassam a hajam, ami nagyon nem fog jól állni" - panaszkodott a kedd esti Fókuszban Balázs, akinek van még pár napja, hogy felkészüljön új külsejére.

A nagy átalakítást eredetileg december 22-ére tervezték, ám RTL-es főnöke, Kolosi Péter a kedd reggeli Morning Show-ban meglepő dologra kérte a Hungary's Got Talent házigazdáját.

Miért ne lehetne ezt már péntek reggel megejteni, hogy szombaton este már az egész ország láthassa?

"Így minél előbb túl lennél rajta"- ajánlotta fel a csatorna programigazgatója, akinek szavai hallatán Balázs teljesen kétségbeesett.

Most kész tények elé állítasz, én tartom a fogadást, csak utána el akartam bújni az ország elől. Azért tök kopaszon kiállni ennyi ember elé, az nem biztos, hogy könnyű feladat.

"Meg az ember hiú is, hiszen képernyősök vagyunk, ráadásul sosem volt még ilyen rövid hajam" - nyilatkozta a műsorvezető, aki annyit elárult, hogy tartja a szavát, így előbb vagy utóbb de láthatjuk majd tar fejjel.

És ezeket olvastad már?