SZTÁRDZSÚSZ

Tuti, hogy elolvadsz a magyar sztárcsemeték cuki képeitől!

A legtöbb hazai híresség szerencsére szívesen büszkélkedik gyermekével, így szinte mi is minden nap láthatunk róluk édes fotókat.
  • Szerző: MMB.

A sztárvilág sokszor botrányoktól és vitáktól hangos, amiből természetesen a hírességek gyerekei remélhetőleg semmit sem tapasztalnak. Õk csak mosolyognak, grimaszolnak, vagy éppen integetnek a kamerába, szüleik pedig a rajongók legnagyobb örömére  a nagyközönséggel is megosztják ezeket a pillanatokat.

A %% gyereknap alkalmából most a cukisághegy tetőfokára hág, albumba gyűjtöttük a legédesebb sztárcsemetéket.

Nádai Anikó kisfia, Patrik

Az RTL műsorvezetőjének kisfia augusztusban lesz egy éves, ám már most úgy pózol a fényképezőgép előtt, mint egy igazi modell. Legutóbb egy bajszos cumival fotózta őt anyukája, a cuki képet pedig természetesen elárasztották a kedves hozzászólások. Nem véletlen, hiszen Patrik hatalmas szemeivel mindenkit levett a lábáról.

Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, Natasa Zselyke

A Berki család királylányáról jó néhány édes fotót láttunk már,  Nati már-már profiként viselkedik a kamerák előtt. Most éppen anyukája lőtt vele egy közös szelfit gyurmázás közben, a kedves családi pillanat pedig azonnal jobb kedvre derítette Pamela követőit.

Rubint Réka és Schobert Norbi kisfia, Zalán

A legkisebb Schobert gyerkőc göndör fürtjei nélkül is elképesztően aranyos, hát még, ha a család kutyusával együtt szerepel egy képen. Zalán láthatóan nagyon szereti a Hacsi nevű ebet, akivel valóban nagyon tündéri párost alkotnak.

Dundika és Majka fia, Marián

A négyéves Marián büszke nagy testvér lett, aki féltőn vigyázz a kis Olivérre. Dundika szerint a babakocsi tolást már ki is sajátította magának, így aztán, hogy van külön feledata nagy élvezettel vesz részt a délutáni sétákban.

Sarka Kata és Hajdú Péter gyermekei

A Hajdú házaspár kislánya, Noncsi és fiuk, Dávidka a rajongók nagy kedvencei, hiszen a testvérpárról mindig készül egy-egy tündéri fotó. Most sem volt ez másképp, apukájukkal közös nevetős – csücsörítős képük igazi cukiságbomba.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?