SZTÁRDZSÚSZ

Túl a 40-en ült vissza az iskolapadba a magyar színésznő

Balázs Andi a vőlegényével, Gáborral karöltve tanul. Nem is akármit!
  • Szerző: ripost

Az egész nyarat végigdolgozza Balázs Andi, aki a %%-nak elárulta: néhány napot azért kivesz, hogy megszökjön pihenni a szerelmével.

"Elég sok a színházi munka és forgatok is, de tervezünk három nap Horvátországot és három nap Balatont. Én egyébként otthon is jól elvagyok. Utolérem magam, sokat olvasok, éjszakákba nyúlóan filmezek, a kutyáimmal foglalkozom, a teraszon ücsörgök kettesben a vőlegényemmel, vagy akár barátokkal" - mondta el lapunknak a színésznő, akinek temérdek elfoglaltsága van, mégis iskolapadba ült. Francia nyelvet tanul a szerelmével.

Negyven fölött újra tanulok és nem tartom cikinek. Sőt, büszke vagyok rá! Tök jó, ha az ember új dologba belekezd és kitanulja.

Gáborral heti rendszerességgel járunk a Francia Intézetbe, ahol egy kitűnő nyelvtanárnő, Judit próbálja velünk megértetni a franciák rohadt nehéz nyelvtani összefüggéseit. Reméljük, hogy nemsokára párizsi utazásaink alkalmával már a saját nyelvükön tudunk ott kommunikálni. Mi vagyunk ketten a “tanulócsoportban” és otthon is mindig együtt írjuk a leckét. Mi ketten, együtt és ez a legjobb az egészben: hasznosan töltjük el az időt."

 

És ezeket olvastad már?