SZTÁRDZSÚSZ

Eddig ezt nem mesélte el: Tóth Gabi elbizonytalanodott Krausz Gáborral kapcsolatban

Tóth Gabi felidézte az egyik utazását, amit még a férje, Krausz Gábor szervezett neki. Nos, a kiruccanás kicsit balul sült el.
  • Szerző: szbd

Megjelent Tóth Gabi legújabb blogbejegyzése! A gyönyörű énekesnő ezúttal többek között a férjével, Krausz Gáborral való megismerkedéséről, majd az első randiról is írt, és elmesélt egy olyan történetet is, ami mély nyomot hagyott benne – de nem pozitív értelemben.

Tóth Gabi Krausz Gábor kapcsolat

Tóth Gabi picit elbizonytalanodott Krausz Gáborban az egyik utazásuk alatt (Fotó: Ripost)

Történt ugyanis, hogy Gábor egy barceloniai utazással lepte meg az akkor születésnapos Gabit. Ám a hosszú hétvégén az énekesnő nem igazán érezte jól magát, és bevallotta, hogy akkor picit elbizonytalanodott abban, hogy tényleg a sztárséf-e az, akit neki szánt a sors.

„Minden rémálmomat belerakta a programba. Először is repülővel mentünk. Ez még úgy rendben is lett volna, bár nem a kedvenc időtöltésem. De a szállásunk a város egyik legmagasabb szállodájának legfelső emeletén lett volna. Amikor ez kiderült számomra a szálloda recepcióján, ráfagyott a mosoly az arcomra. Nem létezik annyi szám, ahányadikon a szoba volt. Vagyis lett volna, mert közöltem a Gáborral, hogy szeretem, de ezt még érte sem tudom megtenni. Így lettünk „otthontalanok” a katalán fővárosban” – emlékezett vissza a a csalad.hu portálon az énekesnő, aki Gáborral végül egy airbnb lakást bérelt ki.

„Másnap jött a következő meglepi: jegyek az FC Barcelona meccsre. Jujj, de boldog voltam! Na mindegy, gondoltam magamban, talán két sörrel túlélem, de hamar kiderült, hogy a stadion egész területén tilos az alkoholfogyasztás. Nagyjából ott lett világos számomra, hogy ez az út inkább Gábor álmait váltotta valóra, és egy kicsit el is bizonytalanodtam, hogy valóban ő volna a herceg fehér lovon – vallotta be az énekesnő, aki aztán mégis rájött, hogy számára Gábor a Nagy Ő, és azóta már férj és feleségként nevelik kislányukat, Hannaróza Máriát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?