SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi kiakadt a mai szülőkön!

Az énekesnő nem rejti véka alá a véleményét a 13-14 éves gyerekek viselkedéséről. Szerinte meg kéne nevelni őket, mert ez így nem mehet tovább. Egyetértesz vele?
  • Szerző: B.D.

Tóth Gabinál most épp az verte ki a biztosítékot, hogy rengeteg ismerőse oszt meg a Facebookon olyan videókat, amelyekben 13-14 éves kiskamaszok ocsmány kifejezésekkel szidják egymást. Felháborította az is, hogy egyes gyerekek szinte majdnem meztelen képeket posztolgatnak magukról.

Az énekesnő nem szeretné elítélni a mai szülőket, de komolyan elgondolkodtatta ez a jelenség. Szerinte rendesen meg kéne nevelni a fiatalokat.

Az elmúlt pár napban , rengeteg ismerősöm osztja meg 13-14 éves gyerekek videóüzeneteit, amikben trágár szavakkal, nulla szókincs, nulla kedvességgel bántják egymást... Kicsike gyermekek fejlődésben lévő testrészeiket rázzák aligruhában...

"Lehet , hogy érdemes lenne kicsit a gyermekek 'körmére nézni' mert ezek a dolgok elfajulhatnak, és borzalmas agresszióba csaphatnak át! Nem vagyok szent! De vannak azért olyan 'témák' amiket úgy érzem, nem szabad hagyni, hogy hízzanak. Ölelés mindenkinek!"

- írta posztjában a fiatalabb Tóth lány.

Igaz, nem vagyok szülő, ezért nem tudhatom milyen nehézségekkel jár gyermeket nevelni, vigyázni, hogy nehogy rossz útra,...

Közzétette: Tóth Gabi – 2016. február 3.

A téma aktuális, éppen ezért meg is indultak a hozzászólások szép számmal. A többségük igazat ad Gabinak, de azért akadnak ellen-kommentelők is, akik szerint Gabi hiteltelen ebben a témában.

"Minden normális ember így gondolkodik Gabi, teljesen mindegy, hogy van-e gyereke vagy nincs. Amúgy meg saját tapasztalat, hogy ha egészséges értékrenddel és erkölcsi normákkal nevelik a gyereket, akkor nincs benne semmi nehézség."

"Igen, Gabi igazad van!"

"Jól belenyúltál! Nagyon aktuális probléma amit feszegetsz... ahogy írtad, nevelés avagy nem nevelés kérdése az egész..."

- osztották meg gondolataikat az emberek.

Azonban voltak, akik más felfogással álltak a témához:

"Már elnézést, de az sem biztos, hogy remek példa a fiataloknak, hogy valaki nem tanul tovább. Tényleg elnézést, de ezt én sem tudtam magamban tartani. Tisztelem Benned amit lehet, de szerintem ebben a kérdésben, a példamutatásban Te sem vagy a legjobb példa."

"Milyen szép bejegyzés csak kár, hogy hiteltelen. Ezek a gyerekek a Te videoklippeden (IS) nőttek fel, amin egyszál cicinuni ruhákban pucsítva tekereg mindenki, és hirdeti hogy műhajjal, műmellel, műkörömmel, csücsöri szájas szelfikkel vagy menő."

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?