SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Gabi: Igazi család lettünk a karantén alatt 

Hiányzott neki a fellépés, ám furcsa mód, hálás a karanténidőszaknak, ami alatt férjével és kislányával valódi családdá váltak.
  • Szerző: angie

Tóth Gabi is azon 150 előadó között szerepel, akik felléphetnek a kormány által zenészeket és háttérmunkásokat több milliárd forinttal támogató raktárkoncert sorozaton. Az énekesnő koncertjét már rögzítették, szeptember közepétől online nézheti majd meg a közönség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Gabi nagyon élvezte, hogy hosszú idő után ismét együtt játszott a zenekarával, ám a -nak elárulta, bizonyos szempontból neki nem jött rosszkor a karatén. „A kezdeti sokk után egy fajta megnyugvást éreztem. Úgy éreztem, hogy mindenki megpihent otthon. Mintha a Jóisten is így akarta volna, hogy a kislányunk születése után a párommal együtt lehessek az első hónapokban. A karanténos időszak egy családdá kovácsolt minket. Gábornak nem kellett két hét után visszamenni dolgozni, hanem az első 3-4 hónapban, ami nagyon fontos a baba szempontjából, együtt lehettünk. Bevallom, teljesen kiszakadtam a valóságból, nem aggódtam a munka miatt, nem aggódtam amiatt, hogy miként fognak változni a dolgok. Csak a jelennek éltem” – árulta el Gabi, aki a kényszerpihenő alatt sok mindent megtanult az anyaságról.

Fotó: Ripost

„A koronavírus az első olyan félelem élményem volt, amikor már nem magamat, hanem a kislányomat féltettem. Ez egy sokkal durvább félelem. Kezdő szülőként tele voltam kétségekkel és akkor bejelentettek egy világjárványt. Valójában attól féltem igazán, ha megfertőződünk, milyen hatással lesz az a kislányunkra” – árulta el Tóth Gabi, aki a karantén alatt nem feledkezett meg a közönségről sem, otthonról, online énekelt nekik, hogy lelkileg támogassa őket. Ennél már csak a zenésztársaival törődik jobban, ezért is fogadta nagy örömmel, amikor felkérték a kormány által támogatott raktárkoncertre.

Fotó: Ripost

„Hatalmas motiváció és egyben valódi beteljesülés, hogy a raktárkoncerten felléphetünk. Megtiszteltetés és visszaigazolás, hogy valamit jól csináltunk az elmúlt években. Értékes visszajelzés a zenekarom számára is, akik lelkileg is nehezen élték meg az elmúlt hónapokat” – fejezte be Gabi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?