SZTÁRDZSÚSZ

Terroristagyanúba keverték a dögös magyar modellt

Az egyik Instagram-felhasználó ellopta Lévai Adrienn fotóit, és azokkal hozott létre egy hamis profilt, ami mellesleg arra utal, hogy a modell terrorista is lehet.
  • Szerző: The_M

Lévai Adrienn nemzetközileg ismert Playmate, a fotói általában az egész világot bejárják. Így nem csoda, hogy felfigyelt rájuk valaki. Ám az ismeretlen úgy döntött, hogy nemcsak lájkolja a képeket, hanem el is lopja őket, és visszaél velük.

Megjelent ugyanis az Instagramon egy hamis profil, amiről Adrienn mosolyog vissza ránk. Az AFSONXGIRL nevű felhasználó ezen felül még azt írta ki az oldalára, hogy Iránból származik és Párizsban él. Amivel terroristagyanúba is keverte a modellt.

Ugyanis a november 13-ai események óta a hatóságok nagyjából minden felhasználót figyelni kezdenek a közösségi oldalakon, akik valamelyik arab országból származnak és jelenleg egy európai nagyvárosban élnek.

Lévainak persze nem lesz gondja a kamuprofilból, hiszen egyértelmű, hogy csak illetéktelenül használták fel a fotóit, és jelentette is az Instagram üzemeltetőinél a dolgot.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?