SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült a hálószobatitok: Tápai Szabina két éve külön alszik Kucserától

Tápai Szabina külön tölti az éjszakákat Kucserától, mióta kislányuk, Milla megszületett. Ugyanakkor a párkapcsolati szakértők szerint mindez hosszabb távon problémákat okozhat.
  • Szerző: Ripost

Tápai Szabina a közössé­gi oldalán tett közzé egy videót, amiben arról beszél, hogy a kislánya igencsak feladja neki a leckét, s emiatt külön alszik Kucserától. Éjszakánként ugyanis a kis Milla rendszeresen felébred, ezért az édesanya gyakorlatilag átköltözött a kicsi szobájába.

Tápai Szabina külön alszik Kucserától

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislányuk, Milla születése óta külön tölti az éjszakákat (Fotó: TV2)

„Mindenkinek külön szobája van, de én Milla születése óta az ő kis birodalmában aludtam” – kezdte Szabina. „Volt, amikor azzal próbálkoztam, hogy a saját ágyába szoktassam, de amikor éjszakánként tízszer felkelt, akkor nem volt kellemes folyton ingázni a két helyiség között. Nemrég tartottunk egy csalónapot, amikor mindannyian együtt aludtunk a szülői hálóban, hozzáteszem, nem biztos, hogy jó döntés volt…”mondta a Borsnak.

A párkapcsolati szakértők ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy a párkapcsolat megromlásához vezethet, ha a gyerekek a szülők mellett alszanak. Tápai Szabina, aki külön alszik Kucserától, nem ért egyet a fentiekkel, szerinte ez nem azon múlik, hogy ki hol alszik.

„Hülyeségnek tartom, hogy csak akkor ápolod jól a kapcsolatodat, ha éjszaka együtt alszol a pároddal. Nem ezen múlik, hiszen ezt nem mondanám együtt töltött minőségi időnek” – tette hozzá.

Szabina azt sem titkolja, hogy a harmadik terhessége valóban teher a számára, nagyon nehéz hónapok vannak mögötte.

„Abban biztos vagyok, hogy több gyereket nem vállalunk. Persze minden fáradtságot és kellemetlenséget megér, mert az a szeretet, amit a gyerekeimtől kapok, egy párkapcsolatot is felülír” – nyilatkozta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?