SZTÁRDZSÚSZ

Támad a Duna: árvíz fenyegeti a magyar sztárénekesnő otthonát

Megkeseríti az időjárás Marcellina életét. Az énekesnő szentendrei kertjét már teljesen elöntötte a Duna. A legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint a hét végére a helyzet csak romlani fog, esőre kell számítani.
  • Szerző: Ripost

„Menekítem az értékeimet, mindent, ami mozdítható” – kezdte a %%-nak Marcellina, akit legutóbb a TV2 Nagy Duett című műsorában láthatott az ország.

Mindent ki kellett pakolnom a garázsból és a ház alsó szintjéről is. Napokon keresztül csak cipekedtem, még a hátam is megsajdult!

"De nem panaszkodom, szerencsére volt segítségem a vészhelyzetben. Most is összefogtunk a szomszédokkal, hogy gyorsabban haladjunk. Legutóbb, 2013-ban a nagy árvíz idején nemcsak a garázsomat lepte el teljesen a víz, hanem a laktérbe is behatolt. Az alsó szint azért van csempével kiépítve, hogy kevesebb legyen a kár és egyszerűbb legyen az árvíz levonulása utáni helyreállítás. De most gyorsan cselekedtem, hogy semmim se ázzon el” – magyarázta az énekesnő, aki gyászos hangon hozzátette, a kertjét már teljesen eláztatta a Duna.

„Bár most azt mondják, stagnál a vízállás, a hétvégére újabb löketet ígérnek."

Reszketek! Bár már mindent kirámoltam, nem szeretném újra átélni, hogy elöntse a víz az otthonomat.

"Nemcsak a kár, hanem ez az egész helyzet megviseli az embert lelkileg. Nem tudod, hol áll meg és nem tudod befolyásolni sem" - mondta el az énekesnő.

A további részleteket elolvashatod a %% napilap keddi számában, amiben a fotókat is megnézheted az árvíz sújtotta területről.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?