SZTÁRDZSÚSZ

Elképesztő, mire vállalkozott Szulák Andrea

A színésznő fontos feladatának tartja, hogy inspirálja a nőtársait.
címkék:
  • Szerző: Doris

Különleges vállalkozásba kezdett Szulák Andrea, aki világéletében azok közé a nők közé tartozott, akik mindig is vállalták a korukat és a külsejüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elképesztő, mire vállalkozott Szulák Andrea

Fotó: Ripost

A színésznő Andi over 50, azaz Andi 50 felett elnevezéssel indított el egy Instagram-profilt, ahol magáról oszt meg jobbnál jobb fotókat, viszont egyáltalán nem öncélúan. Más nőket szeretne ezzel inspirálni arra, hogy az öltözködésen keresztül is fejezzék ki magukat, és minden élethelyzetben vállalják fel önmagukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ANDI OVER_50 (@andi_over50) által megosztott bejegyzés

„Vannak a baráti társaságomban olyanok, akik divattervezéssel foglalkoznak, nekik szívességből álltam már modellt. Így indult az egész. Persze láttam a közösségi oldalakon, hogy velem egyidős nők keresik a koruknak, alkatuknak, pénztárcájuknak, lelki világuknak megfelelő ruhákat, kiegészítőket. Úgy gondoltam, miért ne segíthetnék nekik? Én kirakom ezeket a képeket, és ha valakit érdekel, hát nézegesse” – kezdte a -nak Szulák Andrea, aki azt is hozzátette, rengetegen levelet kap, amióta elindult az oldal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ANDI OVER_50 (@andi_over50) által megosztott bejegyzés

„Főleg hölgyek írnak, megköszönik, hogy segítek nekik, de persze férfiaktól is kapok üzeneteket. A lényeg, hogy mindig udvariasak, soha sem tolakodóak, nem lépnek át egy bizonyos határt” – jelentette ki Szulák.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?