SZTÁRDZSÚSZ

Leleplező videó: Izzott a levegő a Sztárban sztár leszek! stúdiójában

Talán nem akarta, mégis lelepleződött Vincze Liza.
  • Szerző: Angie

A Sztárban sztár leszek! első kiesője élőben, a stúdióban nézte végig vasárnap a show-t, ám a Bors kiderítette, leginkább egyvalaki produkciója érdekelte igazán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Kárász Dávid / Instagram

Feszült pillanatoknak lehettek szemtanúi a nézők vasárnap este a Sztárban sztár leszek!-ben. Talán otthon a képernyők előtt is, de a stúdióban biztosan vágni lehetett a feszültséget, mielőtt Tilla bejelentette a műsor harmadik kiesőjét. A Bors újságírója a helyszínen volt, amikor kiszúrta, hogy valaki még a többi nézőnél is jobban izgul. A titokzatos rajongó nem más volt, mint Vincze Liza, aki elsőként esett ki a versenyből. Mielőtt kiderült, hogy Szaszák Zsoltnak vagy Kárász Dávidnak kell–e távoznia a műsorból, a lány gyakran az arcához kapott, képtelen volt egy helyben maradni: felállt, leült, állandóan babrált valamivel. Amikor a műsorvezető bejelentette, hogy Dávid folytathatja a versenyt, még egy könnycsepp is legördült az arcán. Micsoda kötelék kell ahhoz, hogy ilyen érzelmek kerüljenek elő? Talán a kulisszák mögött épp kibontakozóban van a Sztárban sztár leszek! idei évadának első románca?

Hogy ne találgassunk, inkább megkérdeztük Kárász Dávidod, aki nem tagadta le, sőt megerősítette, hogy nagyon kedveli a lányt.

„ Igen, Liza eljött a stúdióba szurkolni. Nagyon megkedveltük egymást a verseny alatt, közel kerültünk egymáshoz, szerintem nagyon jó fej csaj – mondta kicsit szégyenlősen az énekes, aki igyekezett nyomatékosítani, hogy nem kell továbbgondolni a lánnyal való kapcsolatát. Egy biztos, Liza gesztusai árulkodóak voltak, a többi pedig, idővel úgyis elválik.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?