SZTÁRDZSÚSZ

Szavazz, melyik magyar celebhölgy feneke a legkerekebb!

A Ripost meghirdeti a sztárvilág nagy fenékszépségversenyét, a döntés kizárólag a ti kezetekben van. Szerintetek kinek van a legformásabb hátsója?
  • Szerző: MMB.

Szerencsére a hazai sztárok egyáltalán nem szégyellősek, így nap mint nap láthatunk róluk szexi képeket. A formás alakért azonban keményen meg kell dolgozni, ám a végeredményt látva megéri a sok fáradozást.

Mi most megmutatjuk neked a celebvilág négy edzésmániás sztárját! A kérdés már csak az: kinek van a legkerekebb feneke?

Tolvai Reni

Az énekesnő sokáig küzdött súlyproblémákkal, de elszántságának köszönhetően ma már bombaformában van. Legújabb szelfije is ezt bizonyítja, amit mosolyogva lőtt edzés közben.

A hosszú nadrág ellenére jól látszódik formás hátsója, így jó eséllyel indul ebben a versenyben.

Aleska

A szexi légtornász életének szerves része a mozgás, hiszen nemcsak űzi, de tanítja is a levegőakrobatikát. A szerelmes lány  sokat tesz alakjáért, rajongói nagy örömére pedig folyamatosan közzéteszi a képeket. Íme, két izgalmas fotó, hogy olvasóink is megcsodálhassák Aleska csodás  hátsóját!

DJ Seherezádé

A ValóVilág egykori cicababája a szexi képek koronázatlan királynője. Seherezádé egy áttetsző csipkeruhában fotózta magát, formás hátsója is jól kivehető.

Bencsik Tamara

Az egykori megasztáros külföldön építgeti karrierjét, de magyar rajongóiról sem feledkezett meg. Facebook oldalán folyamatosan posztolja élete fontos pillanatait.

Ám nem csak szexi képei, edzés előtti fotói is elnyerték követői tetszését. Nem csodáljuk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?