SZTÁRDZSÚSZ

Száműzték Harryéket a királyi család közeléből

Már a Madame Tussaud panoptikumában is úgy döntöttek, hogy a sussexi hercegi párnak nincs helye a brit királyi családban.
  • Szerző: The_M

Harry herceg valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy a britek kivetik maguk közül, és a szívének oly kedves katonai rangjairól is le kell mondania a Megxit miatt. De az angolok többsége annyira csalódott benne, hogy nem is tekintik maguk közül valónak. Erre pedig a londoni Madame Tussaud panoptikumában is reagálniuk kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harryék már celebek és nem az uralkodóház tagjai

Harryék már celebek és nem az uralkodóház tagjai (Fotó: Northfoto)

Az intézmény igazgatója bejelentette, hogy a hétfői újranyitáskor már nem ott találják meg a látogatók Harry és Meghan viaszszobrait, ahol eddig álltak. Ugyanis a lehető legmesszebb költöztették őket a királyi család többi tagjának szobraitól. A sussexiek átkerültek a „party szárnyba”, ahol a hollywoodi és más külföldi hírességek másai állnak. Így Vilmos és a királynő helyett ezentúl Brad Pitt és George Clooney Harryék szobrainak a szomszédai.

Nem először költöztették el Meghanékat. A Megxit közben néhány méterrel arrébb pakolták őket egy szelfifal elé, hogy lehessen velük fotózkodni, de akkor még II. Erzsébeték közelében voltak.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?