SZTÁRDZSÚSZ

Csalónak állították be Szabó Dórát: Nem értem, mire jó ez!

A műsorvezető Instagram-oldalát letiltották, méghozzá egy olyan csoport, aminek tagjai szórakozásból jelentgetik a hírességeket.
  • Szerző: ripost

Kedden szőrén-szálán eltűnt Szabó Dóri Instagram-oldala. A LifeTV műsorvezetője ezért egy új profilt hozott létre, de azért megpróbálta visszaszerezni a régit is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiderült, hogy a több ezer követővel rendelkező fiókot nem a mostanában oly divatos módon ellopták, hanem egy csoport tagjai letiltatták. Erről Szabó Dóri beszélt szerda reggel, amikor bonyolult procedúra árán visszakapta a régi fiókját.

szabó dora instagram lopás

Szabó Dóra Instagram-oldala különös okból kifolyólag tűnt el (Fotó: TV2)

„Röviden elmondom, mi történt. Van egy ilyen csoport, aki jelentget profilokat, és azt hiszem, nagyjából tizennégy jelentés elég ahhoz, hogy felfüggesszék, blokkolják vagy töröljék a profilt. A súgóközpontban írtam az Instagramnak, és kiderült, hogy az volt a baj, hogy másnak adtam ki magam, mint aki vagyok. A személyimet le kellett fotóznom a kezemben, ez volt a megoldás, elnézést kértek a problémáért. Csak azt nem értem, hogy embereknek miért jó ez, hogy jelentgetik a profilt. Semmi olyat nem tettem föl, ami problémás lenne” – fogalmazott az Instagramra feltöltött videójában Dóra.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?