SZTÁRDZSÚSZ

Sokkoló kijelentést tett Lagzi Lajcsi

Már semmi se számít? Családját is elveszítheti, mégis minden erejével azért küzd, hogy bebizonyíthassa az igazát.
  • Szerző: BDF

A gyerekek soha nem lesznek ezen túl. Ez az egész eseménysorozat olyan nyomot hagyott bennünk, hogy már ez a birtok és ez az életkörülmény nem kell. Ha lehet, meg is válok tőle. Sokkal kevesebb is elég” – kezdte a trombitás a Joshi, a legjobb barát című műsorban, aki megállás nélkül azon dolgozik, hogy bebizonyítsa igazát.

„Bogi a mai napig nem tudja, miről van szó. Folyamatosan azzal foglalkozom, hogy kiderüljön az igazság. Ezen nulla-huszonnégyben dolgozom” – folytatta Lajcsi, aki hozzátette, fájó azt olvasnia feleségéről az újságokban, hogy halálos beteg.

„Szegény lefogyott a bentlétem idején, a pszichés teher miatt. Bogi jó egészségben van, a lelke gyógyul. Szeretnék mindenben segíteni neki, de nemcsak rajtam múlik, és nem azonosak a nézeteink. Én szabadságharcos lettem, az a tervem, hogy akik ilyen bajba kerülnek, mint én, azoknak létrehozzak egy segítő társaságot. Ugyanakkor a feleségemnek egy normális férjre lenne szüksége. A házasságunkra is kihatott ez az egész történet, és nem pozitívan. Mind a ketten változtunk.

Óriási a lelkifurdalásom, hogy kerülhetett ilyen helyzetbe a családom, annak ellenére, hogy nem vagyok hibás. A gyerekeknek mondtam, hogy inkább változtassák meg a nevüket.

Lajcsi többször hangoztatta: nem fél és legfőképp nem hátrál meg. Kerüljön ez bármibe is.

Valóban lehet, hogy jobb lenne néha visszahúzni a fegyvereket és befogni a pofámat, de az nem én vagyok.

"Tartozom Boginak annyival, hogy próbálok normálisabb életet élni. De ha most felhívna egy ügyvéd és azt mondaná, hogy most az igazamért repülőre kell ülni és elmenni a világ másik végére, elmennék” – mondta a zenész, aki a Blikknek is mesélt erről.

Úgy vélem, hogy erre akár a kapcsolatunk is rámehet. Az igazamért a házasságomat is feláldoznám, ha nem lenne más út.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?