SZTÁRDZSÚSZ

Sírva támadt játékostársára a TV2 versenyzője

Eddig úgy tûnt, hogy Gaál Noémi és Németh Lajos az Ázsia Expressz legbékésebb párosa. Eddig!
  • Szerző: Buster

 Igaz, Gaál Noémi maximalizmusa szült néha vitás helyzeteket, de komoly összezördülésre nem került sor közöttük. Eddig. Az Ázsia Expressz pénteki versenynapján azonban Németh Lajos rossz döntése miatt az utolsó helyen futottak be a célba, így biztos résztvevői lettek a szombat esti hajszának, melynek végén egy páros számára biztosan véget ér a TV2 hatalmas Ázsiai kalandja.

"Tényleg elszakadt nálam a cérna, mert olyasmit tettünk, ami szembe ment azzal, amiben előre megállapodtunk. Vízibivalyokat kellett fotóznunk a célig, de megbeszéltük, hogy a verseny alatt elsősorban arra koncentrálunk, hogy minél tovább autóban tudjunk maradni.

Ennek ellenére Lajos megállította az autót az első bivalynál...

A szabály szerint nem is szállhattunk vissza ugyanahhoz a sofőrhöz.  Lefotóztuk az állatot, de nagyon messze voltunk a céltól, és órákon át álltunk a szakadó esőben, mert egy lélek sem járt arra”

- mondta Noémi, aki alaposan letorkolta párját.

"Persze, hogy számon kértem, és persze, hogy ideges lettem, hiszen sok múlott ezen a versenynapon. Igen, el is sírtam magam a feszültségtől, mivel pontosan tudtam, hogy utolsók leszünk…!”

- mondta Gaál Noémi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?