SZTÁRDZSÚSZ

Semmiből sem tanul Demcsák Zsuzsa: Harmadszor is hibázott

Zsuzsát a rendőrség előállította, és mivel visszaeső, nem sok jóra számíthat. Főleg azért, mert nem először kerül szembe a törvénnyel.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa nagy bajba került, hiszen immáron harmadszorra veszti el vezetői engedélyét. A %% egyik olvasója arra lett figyelmes hétfő este 11 óra körül, hogy rendőrök félreállítottak egy autóst, aki a Szentendrei út elején, a Raktár utca közelében a buszsávban közlekedett. A kutyát sétáltató szemtanú közelebb lépve látta, amint a rendőrök kérdőre vonják a sofőrt, akiről kiderült, hogy nem más, mint Demcsák Zsuzsa. Informátorunk szerint a műsorvezető furcsán viselkedett az intézkedés során.

A műsorvezetőt azonban ahelyett, hogy elengedték volna, azonnal megszondáztatták, majd kisvártatva beültették a rendőrautóba és elvitték. Lapunk információi szerint nem csak az volt a gond, hogy a műsorvezető megszegte a közlekedés szabályait azzal, hogy a buszsávban haladt. Úgy tudjuk, ismét jelzett a szonda, vagyis ittasan ült a volán mögé. Sajnos nem először.

A műsorvezetőt legutóbb 2016-ban kapták el ittas vezetés miatt, akkor a II. kerületben, otthonától mindössze pár száz méterre állították meg egy közúti ellenőrzés során. Az ügy bíróságra került és két évre vonták be a jogosítványát, illetve 1 millió forintra büntették elsőfokon, amit másodfokon félmillió forintra mérsékeltek, vélhetően azért, mert figyelembe vették Zsuzsa körülményeit.  Akkor zokogva kért bocsánatot a bíróságon és arra hivatkozott, hogy két gyerek mellett egyedülálló anyaként képtelen autó nélkül megoldani a mindennapokat.  

Vélhetően Zsuzsának ezúttal nem lesz ilyen szerencséje a most rá váró tárgyalás során, hiszen a bírónak mérlegelnie kell majd a visszaesés tényét, és azt sem felejtik majd el neki, hogy 2014-ben is bevonták már a vezetői engedélyét. Zsuzsa elmondása szerint akkor „csak” azért nem vezethetett, mert összegyűjtötte az ehhez szükséges 18 büntetőpontot ilyen-olyan szabálytalanságokkal.

A jogászok szerint nehéz megmondani, mi várhat most rá, de az biztos, hogy a fokozatosság elve miatt minimum 1 milliós bírságra és legalább három év vezetéstől eltiltásra számíthat. A pakliban ugyanakkor az is benne van, hogy végleges eltiltást kapjon. Főként azért, mert azt pletykálják, volt egy eddig sosem hallott negyedik eset is, szintén az ital miatt került szembe a törvénnyel, állítólag Zsuzsának akkor is elvették a jogosítványát.

Lapunk elérte a műsorvezetőt, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta értesülésünket.

Új szerelme segíthet kilábalni a mélypontról
Sokan nem értik, Zsuzsa hogyan kerülhetett újra bajba. Elméletileg ugyanis élete egyik legszebb időszakát éli. A héten utazik Indiába ahhoz a férfihoz, akivel házassági fogadalmat kötött az Ázsia Expressz 2 forgatásán. Zsuzsa barátai abban bíznak, hogy a négy évvel fiatalabb hindu férfi, Krishan mellett újra magára találhat. Már csak azért is, hiszen indiaiak mélyen vallásosak, a kultúrájukban nincs helye az alkoholnak. A Bors beszámolója szerint az idősek előtt még egy esküvőn is kifejezetten tiltott az italozás, sőt még a dohányzás is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?