SZTÁRDZSÚSZ

Schmuck Andor kikotyogta: nem hiszed el, mi lesz a menü az esküvőjén

A politikus egy belvárosi luxusszállodában mondja ki a boldogító igent.
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor gőzerővel készül szeptember 28-i esküvőjére, a vendégek semmi szokványosra nem számíthatnak!

Fotó: Facebook

A Tisztelet Társaságának fülig szerelmes elnöke már a meghívók terén is kitett magáért, a -nak pedig elárulta, mi lesz az esküvői menü. Nos, homár és bélszín helyett a vendégek pörkölt, tarhonya és más retró-fogások közül választhatnak majd! Vajon Andor mit fog falatozni?

Schmuck Andor áprilisban kérte meg huszonéves barátnője, Eszter kezét, mindössze egy hónappal azután, hogy megismerte. Bár a szerelmet régóta kereső politikus és főiskolás kedvese kaptak hideget-meleget, az idő őket igazolta. A legfontosabb mérföldkőre szeptember 28-án kerül sor egy belvárosi luxusszállodában! Bár a részletek még szigorúan titkosak, Schmuck a -nak megsúgta: nem mindennapi menüvel készül. Homárra és kaviárra senki ne számítson!

Fotó: Facebook

„Olyan fogásokkal készülünk, amiket imádunk Eszterrel. Elárulom, retró-konyha lesz, a vendégek bőven kanalazhatnak a zöldborsófőzelékből, amihez fasírtot tálalnak, spenót is lesz főtt tojással, ám ez még nem minden! Pásztortarhonyával is készülünk, de persze pörkölt is lesz nokedlivel, valamint krumplifőzelék! Van egy nagyon kedves pék barátom, aki háromkilós kenyereket süt a lagzira, hogy senki ne maradjon éhes”

- magyarázta lelkesen a Tisztelet Társaságának elnöke, aki természetesen a szépkorúakat is vendégül látja a nagy napon.

Hogy milyen más meglepetésekkel készül a hősszerelmes Andor, az kiderül a hétfői lapszámából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?