SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, titkos részlet derült ki Schmuck Andor esküvőjéről

Nem hiszed el, ki kíséri el az esküvői ruhapróbára Andor fiatal menyasszonyát!
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor mindössze egy hónap együtt járás után kérte meg fiatal szerelme, Eszter kezét. Bár az eljegyzést még a politikus édesanyja is túl korainak találta, az idő a szerelmeseket igazolta: hamarosan sor kerül az esküvőre.

A lagzira a főpolgármesteri székért harcoló Berki Krisztián és felesége, Mazsi is meghívást kapott, Berki pedig megismerkedésük történetéről faggatta a Tisztelet Társaságának elnökét.

„A Bazilika lépcsőjénél találkoztunk, Eszter megbotlott és szinte a karjaimba esett. Elkaptam és adtam neki egy névjegykártyát a biztonság kedvéért. Másnap felhívott én pedig elhívtam randira. Ez egy keddi napon volt, szerdán már együtt laktunk. Egy hónap múlva megkértem a kezét, három hónapra rá lesz az esküvőnk” – emlékezett vissza a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban kapcsolatuk kibontakozására Schmuck.

Fotó: Facebook

Természetesen Andor kedvese, Eszter is úszik a boldogságban!

”Andor mindenben megváltoztatta az életem. Megnyugtat a közelsége, biztonságot ad nekem, mellette igazán nőnek érezhetem magam” – áradozott a főiskolás lány, aki vőlegényével a gyerekvállalás témakörét is érintette már.

„Eszter először elvégzi a főiskolát. Ez fontos, hiszen a gyereknek is úgy lehet nyugalma, ha az édesanyjának nem a vizsgák miatt kell idegeskednie. Fél-egy év mire befejezi a tanulmányait” – tette hozzá Schmuck, akinek menyasszonyát Berki Mazsi kíséri el következő ruhapróbájára. „Mazsi nagyon kedveli Andort, már ismerik egymást. Eszterrel is megtalálja a közös hangot, a második ruhapróbájára kíséri majd el Esztert” – tudatta Berki, akinek azt is elárulták Schmuckék, hogy a nászajándékokat jótékony célra ajánlanák fel.

 

És ezeket olvastad már?