SZTÁRDZSÚSZ

Saját gyerekei fúrták meg Som-Balogh Edina nagy tervét

A színésznő és férje a történtek ellenére sem bosszankodik.
  • Szerző: Ripost

Egy nap különbséggel van Som-Balogh Edina férjének, Krisztiánnak a születésnapja és a házassági évfordulójuk. Úgy tervezték, hogy a nyolcadik évfordulót is kettesben ünneplik, de a romantikázás ezúttal elmaradt.Még közös fotót sem tudtak készíteni a férjével, mert Lili közéjük furakodott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem tudtuk megoldani, hogy külön legyünk, de ez nálunk nem meglepő. Azért nem adjuk fel a reményt, előbb-utóbb úgyis elszökünk. Tervezzük, hogy a közeljövőben szakítunk magunkra pár napot. Ha csak kettőt sikerül, nekünk már az is szuper lenne„ – reménykedik Edina. „Nem jött közbe semmi, igazán meg sem szerveztük, csak beszéltünk róla, milyen jó lenne elmenni legalább vacsorázni kettesben. Annyit mindig meg tudtunk tenni. De most ugye… Ők alapvetően mindig velünk vannak, komoly szervezés lenne, és velük is komolyan el kellene beszélgetni. Anyukámmal istenien elvoltak, anyura mindig rá tudtam őket bízni, de már nincs anyu, ezért velem vannak” – csuklik el a hangja, és erről nem akar többet mondani.

Edináéknak nemcsak a szabad este nem sikerült, de még olyan fotót sem tudtak készíteni, amin ketten vannak – írja a Bors.

„Kértem Krisztiánt, hogy csináljunk végre egy közös képet, mert még azt hiszik, elváltunk„ – neveti el magát Edina. „Soha nincs kép kettőnkről. Végre rászánta magát, erre Lili azonnal a nyakunkba ugrott: „Én is fotót!” A délutáni ebéd alatt, ami végül az ünneplés volt, ugyanez történt. Két gyerek lógott rajtunk, az egyik a hajamat húzta, a másik a fülemet, úgyhogy ezeket sem rakjuk ki. A mi gyerekeink szeretnek fotózkodni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?