SZTÁRDZSÚSZ

Rosszul lett az esküvőjén Majka: Ez történt

Majka és Hajni a csütörtökön megjelent hot! magazinban meséltek az esküvőjükről. Újabb részletek derültek ki az év lagzijáról!
címkék:
  • Szerző: Dina

Háromnapos menyegzőn mondta ki a boldogító igeneket Majka és Hajni. Az újdonsült házaspár a szeretteiken kívül azokat a közeli barátokat hívták meg, akik napi szinten jelen vannak az életükben. A különleges lagzi helyszíne pedig a szekszárdi Bodri pincészet volt, amit a kellemes atmoszférája miatt is választottak ki. Minden adott volt tehát a tökéletes esküvőhöz, Majka mégis annyira izgult a szertartás miatt, hogy végül rosszul lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Majka és Dundika exkluzív esküvői képek és beszámoló a hot! magazinban

Majka és Dundika exkluzív esküvői képek és beszámoló a hot! magazinban
Fotó: hot!

„Sokkal jobban izgultam, mint gondoltam. Túl vagyok egy két izgulós jeleneten az életemben, de egyik sem volt rám olyan hatással, mint a mostani. Azt hittem, hogy jól viselem, de a szertartás után és az előétel előtt ki kellett mennem hányni. Szerencsére utána nem betegedtem le” – árulta el a hot! magazinnak a rapper.

Majka és Hajni még több titkot elárult az év esküvőjéről a hot! magazinban. Szóba került, hogy milyen ruhákat, cipőt viseltek, milyen volt a polgári szertartás, milyen tortát választottak, hogyan díszítették fel a helyszínt, és az is kiderült, hova utazna szívesen nászútra az újdonsült feleség.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?