SZTÁRDZSÚSZ

Romlott az állapota, erős fájdalomcsillapítókat kap Zimány Linda

Az már hamar kiderült, hogy nem gerincsérv áll a probléma hátterében, de a FEM3 Café új üdvöskéje a Ripostnak elmondta, még nincs túl az összes vizsgálaton.
  • Szerző: BDF

Erős gyógyszereket szed Zimány Linda, aki több infúziós kezelésen is átesett az elmúlt napokban. A FEM3 Café új műsorvezetője a -nak árulta el, komoly hát- és derékbántalmaktól szenved.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Nem tudom, miért fáj” – kezdte a -nak szomorkás hangon Linda, aki folyamatosan azt találgatja, mi lehet a baj. „Azt tudni kell, hogy négy éve rendszeresen, napi két órán keresztül nehéz súlyokkal edzek. Talán a mélyizmok nem olyan erősek, és ez a fajta sport komolyan igénybe veszi azokat.”

A Fem3 Café új üdvöskéje először néhány hete érezte, hogy valami nem stimmel. Eleinte csak benyilallt a háta és a dereka, de az állapota idővel egyre rosszabb lett.

„Kemény fájdalmaim voltak. Két hete annyira rossz volt, hogy se ülni, se feküdni, se állni nem tudtam. Elmentem az orvoshoz. Rögtön infúzióra kötöttek, izomlazítót és erős gyógyszereket kaptam. Nagyon nem kellemes dolog” – mesélte lapunknak a gyönyörű műsorvezető, aki már több vizsgálaton is járt, de még hátra van egy, aminek az eredménye miatt nagyon izgul.

Hogy mi ez pontosan, és mit mondott még Linda, elolvashatod a napilap csütörtöki számában! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?