SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá vált Tóth Vera amerikai nyaralása

Mûszaki hiba miatt hosszú időre foglyul ejtette az énekesnőt a Harry Potter Szellemvasút Los Angelesben, a Universal Studios vidámparkjában.
  • Szerző: Ripost

Vera és barátnői nagyon megijedtek, hiszen koromsötétben lebegtek egy szakadék felett, és nem tudták, meddig tart a hiba kijavítása. Az énekesnő nem érti, hogy történhet ilyen fennakadás a szuper technikával felszerelt vidámparkban.

„Az Universal Studio felfedezése természetesen kihagyhatatlan program, ha valaki Los Angelesben jár – mondta Tóth Vera, aki egy hónapot tölt el Amerikában. – Mi is készültünk rá, a Harry Potter Szellemvasútra nagyon kíváncsiak voltunk, mert azt olvastuk, kicsit félelmetes, sikongatós. Hát így is volt, élveztük – egészen addig, amíg meg nem állt alattunk a gép. Először azt hittem, hogy pár másodperc leállás az egész. De amikor kiderült a koromsötétben, egy szakadék felett lebegve, lekötött karral, hogy egyelőre nem tudják, meddig tart a műszaki hiba kijavítása… Konkrétan halálfélelmem volt, a barátaim nyugtattak. Végül vagy tíz percig tartott, de addig szörnyű volt.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?