SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá vált Béres Alexandra repülőútja

A fitneszcsillag Amerikából tért volna haza férjével és két kislányával, azonban az út során nem várt nehézségekkel kellett szembenézniük. Nem elég, hogy Panka lánya rosszul lett, több járatra is alig engedték fel a zaklatott családot.
  • Szerző: Doris

Fantasztikus három hetet töltött Béres Alexandra családjával Amerikában, a Michigan-tó partján. A fitneszbajnoknő férjének szülei ugyanis kint élnek az Államokban, így csak ritkán láthatják az unokákat.

Alexandra a Story magazinnak mesélt a felejthetetlen vakációról, aminek a legörömtelibb pillanata kétségkívül az volt, amikor 9 hónapos kislánya, Flóra felállt és megtette élete első lépéseit.

Álomnyaralásból rémálom...

A mesébe illő nyaralás azonban a visszaúton kész rémálommá változott! Két kisgyerekkel átrepülni az óceánt már önmagban is kockázatos vállalkozás, a fárasztó átszállásokkal tarkított utazást azonban nem várt nehézségek tették igazán kaotikussá.

"Az, hogy az öt és fél éves Panna mindig rosszul van a repülőn, eddig is tudtuk, szorgalmasan adogattuk is neki a zacskókat" - mesélte a csúcsformában lévő sztáranyuka, akinek azonban komolyabb bonyodalmakkal is szembe kellett néznie.

A reptér személyzetének hibájából ugyanis majdnem az összes járatról kitiltották a négytagú családot. A kis Flórának ugyanis elfelejtettek beszállókártyát nyomtatni, így mindhárom átszállásnál megtagadták a beszállásukat. Alexandra ebben a helyzetben könnyen elveszthette volna a fejét, most mégis sikerült megőriznie hidegvérét.

"Normál esetben talán türelmetlenebb lehettem volna, de nem eshettem pánikba a gyerekek előtt."

- vallotta be a Storynak a fitneszsztár, akinek férje vette kezébe az irányítást. Krisztián szerencsére mindig eredményesen képviselte az érdekeiket, és sikerült meggyőzniük a hatóságokat. Azonban legközelebb valószínűleg kétszer is meggondolják, mikor vágnak neki egy ennyire hosszú útnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?