SZTÁRDZSÚSZ

Rá sem lehet ismerni Vastag Tamásra, megszabadult a felesleges kilóitól – Fotó

Elképesztő súlyfeleslegtől szabadult meg a magyar énekes, aki már rég volt ennyire jó formában.
  • Szerző: Ripost

A magyar énekes nagyon összeszedte magát a pandémia alatt, ugyanis rengeteg plusz kilót dobott le magáról. Mindezt azért, mert nagyon megijedt, hogy a meglévő feleslegei mellé további tíz kilót hízott a karantén miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vastag Tamás ugyanis elengedte magát, nem sportolt, összevissza evett, így a kilók gyorsan felszaladtak, a tükörbe pillantva pedig egyáltalán nem volt megelégedve a látvánnyal. Ám ez a kellő motivációt is megadta a számára, így sikerült összesen 16 kiló súlytól megszabadulnia.

„Az elmúlt években 87-88 kiló voltam, idén év elején 90-nél is jelentősen többet mutatott a mérleg nyelve. Megijesztett, hogy elérem a 100-at! Most viszont 79 kiló vagyok, utoljára 10 éve voltam ennyi” – mondta el a Metropolnak Tamás, aki környezetétől is nagyon jó visszajelzéseket kap.

Vastag Tamás elképesztően jó formában van (Fotó: Metropol)

Azt sem titkolta, hogy egy tudományos formulának köszönhetően sikerült lefogynia, aminek napi adagjában van egy zsírbontó reagens, ami jelentősebb mozgás nélkül is kifejti a hatását és képes blokkolni az éhségközpontot.

„Tavasszal volt egy szívműtétem, ami szintén arra sarkallt, hogy észnél kell lenni, jobban kell figyelnem. Most jöttem rá, hogy milyen, amikor nem fárad el a testem, mert a szívem bírja a megterhelést, nem szalad fel a pulzusom azonnal az égbe, ami miatt eddig mindig meg kellett állnom” – tette hozzá az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?