SZTÁRDZSÚSZ

Pokoli fájdalom: Könyörög a műtétért a beteg Bangó Marika

Bár korábban félt az operációtól, most mindent megtenne, hogy túl legyen rajta.
  • Szerző: Doris

Nyáron derült ki, hogy Bangó Marikának gerincsérve van, és ha ez még nem lenne elég, csípőízületi gyulladása is lett.

Először kerekesszékbe kényszerült, és bár egy augusztusi koncerten a zene hatására a mankót is eldobta és táncra perdült, állapota azóta rosszabbodott, a műtétet pedig folyton elhalasztják. Marika akkor is éppen pihengetett, amikor megkerestük, hogy az állapotáról érdeklődjünk.

„Néhány napja jöttem ki a kórházból. Lidokaint és gyulladáscsökkentőt fecskendeztek a gerincembe és fájdalomcsillapítót is kaptam infúzión keresztül. Akkor nagyon jó volt másfél napig, most ugyanúgy fáj mindenem. A műtét pedig csak tolódik, pedig elkerülhetetlen lesz. Az orvosom mindent megpróbál, hogy ne kelljen megoperálni, én eleinte nagyon féltem, de már semmit sem szeretnék jobban, mint túl lenni rajta. Ez így csak időhúzás, a fájdalom pedig elviselhetetlen”

- panaszolta a %%-nak az énekesnő, akinek bár mindene a zene, fellépést egyáltalán nem tud vállalni, hiába hívják rengeteg helyre.

Hogy végül mikor operálják meg, és mikor tud visszatérni a színpadra, azt Marika sem tudja. Csak reméli, hogy minél hamarabb felépül és újra egészséges lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?