SZTÁRDZSÚSZ

Pierce Brosnant fiával csalja a szeretője

New York-i afférok - féltékeny-e a feleség?

Ez aztán a pikáns, kacifántos, hamisítatlanul New York-i story!

A srác amikor véletlenül megtudta, hogy apja egy fiatalabb nővel csalja a feleségét, kémkedni kezdett a titokzatos és gyönyörű nő után, ami végül oda vezetett, hogy elcsábította apja bombázó szeretőjét.  Ezzel persze beláthatatlan események láncreakcióját indította el.

Mindez természetesen csak a filmvásznon történik így!

Az Amerikában nemrégiben bemutatott New York-i afférok (The Only Living Boy in New York) című romantikus vígjátékban Hollywood két nagy sármőrje, az ex-James Bond Pierce Brosnan (Halj meg máskor, Mamma Mia!) és Jeff Bridges (A halászkirály legendája, A nagy Lebowski) mellett Callum Turner (A királynőért és a hazáért, Assassin’s Creed), Cynthia Nixon (Szex és New York), valamint a vámpír-horrorokban és szerelmes filmekben egyaránt otthonosan mozgó Kate Beckinsale (Underworld-sorozat, Aviátor) látható. A filmet Allen Loeb (Váratlan szépség, Kellékfeleség) forgatókönyvéből Marc Webb (500 nap nyár, A csodálatos Pókember 1-2.) rendezte.

És mit szól mindehhez a nej? A pletykák szerint Brosnan valós élet béli felesége, Keely Shaye Smith számára is nehéz volt az elmúlt időszak, hisz férjének van egy meglehetősen fülledt szex-jelente a filmben Kate Beckinsale-lel, akinek ráadásul a házassága épp a forgatás környékén ment tönkre. Ám Pierce Brosnanhoz közeli források ostobának minősítik azt a felvetést, hogy Keely féltékeny lenne, az ex-James Bond pedig megjegyzésre sem méltatta azt.

 

A New York-i afférok (The Only Living Boy in New York) című romantikus vígjáték szeptember 28-ától szinkronizáltan látható a hazai mozikban.