SZTÁRDZSÚSZ

Pécsi Ildikó megtörte a csendet: így van most a nagybeteg férje

Szakképzett ápolónőként is megállná a helyét Pécsi Ildikó, amióta férjét, Szűcs Lajost kiengedték a kórházból. A színésznő el sem mozdul az olimpiai bajnok labdarúgó mellől, lesi minden kívánságát.
  • Szerző: Doris

Embert próbáló időszakon van túl Pécsi Ildikó, a színésznő férje ugyanis hosszú ideje küzd daganatos betegséggel, és június végén ismét kórházba került. Pécsi akkor arra kért mindenkit, imádkozzanak Lajosért!

„Most voltunk az orvosnál, és Lajos nagyon rossz állapotban van... Kicsit imádkozni kellene értünk, mert bármi történhet. Ezt még nem mondtam el senkinek, de egy második daganatot is találtak nála” - mondta akkor megtörten a művésznő.

Azóta viszont szerencsére nagyot fordult a világ, Lajost nemrég kiengedték a kórházból, jelenleg gödöllői otthonukban gyógyul szerető felesége mellett. Pécsi megkeresésünkre elárulta, hogy férje napról napra erősebb, és minden esélye megvan arra, hogy hamarosan újra a régi legyen.

„Hála az égnek csak jó hírekről tudok beszámolni. Az én Lajosom köszöni szépen, jól van, úgy látom napról napra javul az állapota, egyre erősebb. Szerencsére az étvágya is nagyon jó, főleg azt szereti, ha valami házias koszttal lepem meg. Nem győzök elég hálás lenni a sorsnak, hogy végre hazajöhetett a kórházból és visszakaphattam őt. Természetesen odaadóan ápolom, semmi mással nem foglalkozom, csak a gyógyulásával”

- mondta lelkesen a -nak Ildikó, utalva ezzel arra, hogy egy percig sem gondol az évek óta dúló családi háborúra, ami nyáron férje állapotára is nagyon rossz hatással volt.

Akkor történt ugyanis, hogy hiába lakoltatták ki Pécsi unokáját a színésznő rózsadombi lakásából, Csabika többször is visszacsempészte magát az ingatlanba, annak ellenére, hogy teljesen jogtalanul lakik ott. Pécsit és férjét is nagyon megviselte, hogy folyamatosan csatározniuk kell az unokával és a színésznő volt menyével, Pártos Csillával. Ildikó azonban most elhatározta, hogy egész egyszerűen figyelmen kívül hagyja Pártosékat és minden energiájával férje gyógyulására koncentrál.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?