tóth gabi
Főztjei egy menő szakácskönyvben is megállnák a helyüket!
Pachmann Péterről kevesen tudják, hogy a tévézés és az éneklés mellett a főzéshez is remekül ért.
A Mokka műsorvezetőjének a koronavírus-járvány miatti korlátozásoknak köszönhetően volt ideje kiteljesedni, olyan ételkülönlegességeket alkotott, amik bizony egy szakácskönyvben is megállnák a helyüket.
„A főzés nem újkeletű szenvedélyem, régóta főzök, de az igaz, hogy csak mostanában kezdtem el megosztani a Facebookon, hogy mi készült a konyhámban. Évekkel ezelőtt még egy főzőtanfolyamot is elvégeztem. Néhány ismerősöm megjegyezte, hogy igazán vállalhatnék házhozszállítást is, de én ezt csak a saját magam szórakoztatására csinálom” – kezdte a Ripost-nak a műsorvezető.
Pachmannak Péntek reggel élő adásban kellett megmutatnia, hogy remekül forgatja a fakanalat. A Mokkában íncsiklandozó paprikáskrumplit készített, aminek számára külön története van.
„Kisfiúként ez volt az egyik kedvenc ételem, édesanyám paprikáskrumplija volt számomra az etalon. Emlékszem, egyik nyáron egy gyerektáborban voltam, ahol vacsorára adták. Egész nap erre vártam, hiszen imádom, de óriási csalódás volt. Egyszerűen ehetetlen volt. Annyira elkeseredtem, hogy elkezdtem sírni. Haza akartam menni, annyira vágytam édesanyám főztjére. Ezután határoztam el, hogy én is megtanulom elkészíteni. Szerintem péntek reggel is jól sikerült„ – újságolta vidáman Péter.