SZTÁRDZSÚSZ

Otthonában lett rosszul a magyar színész: Friss hírek az állapotáról

Nehéz hónapokat tudhat maga mögött Zana József, aki még a nyáron esett le a Dózsa György úti metró mozgólépcsőjén. A színész szerint néhány nappal ezelőtti rosszullétének is ez a baleset állhat a hátterében. Kis híján mentőt hívott magára.
  • Szerző: BDF

Nagyon megijedt Zana József, amikor váratlanul szédülni kezdett otthonában. Úgy érezte, nem tud lábra állni, mégis elindult a konyhába, hogy igyon egy korty vizet, megszédült, elesett és beverte a fejét. A színész azt mondja, most már jobban érzi magát, és szeretné kitörölni az emlékezetéből is az elmúlt hónapokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Keller Mátyás

„Tíz napja jöttem haza a kórházból, de épp hívogatom az orvos barátaimat, mert nem tudok lábra állni. Reszket mindenem. Nem tudok menni. Három nagy vágás van a lábamon, mert operálták. Szóval nem tudok semmi jót mondani. Elegem van a kórházból, oda nem akarok már visszamenni” – kezdte a -nak bosszúsan Zana József, aki akkor arra kért bennünket, adjunk neki pár napot, amíg javul az állapota, majd elköszönt, és bontotta a vonalat. Újra megkerestük a színészt, aki már derűs hanggal vette fel a telefont, és boldogan osztotta meg velünk az örömteli hírt, hogy már sokkal jobban érzi magát.

„Most jobb a közérzetem. Hétfőn megyek felülvizsgálatra. Akkor szerintem eldől minden, és megmondják, hogy mi van. Majd ehhez alakítom az egész életemet” – magyarázta Zana, aki úgy sejti, hogy rosszulléteinek korábbi súlyos balesetéhez lehet köze.

Hogy mit mondott még a színész, elolvashatod a napilap szombati számában. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?