SZTÁRDZSÚSZ

Öt év börtönt kaphat Berki Krisztián

Berki Krisztián talán most túllőtt a célon. Még mindig nem törölte kislánya meztelen videóját.
  • Szerző: Angie

Ötödik napja van kint a neten, és már több mint 200 ezren látták azt a videót, amin Berki kislánya meztelenül látható. Az izomceleb azonban nem hajlandó törölni a Facebook-posztot, pedig jobban tenné, hiszen akár öt év börtönt is kaphat kiskorú veszélyeztetése miatt.

Ötödik napja, hogy a világhálón bárki megtekintheti az említett videót, ami miatt Hódi Pamela őrjöng. Berki Krisztián egy élő bejelentkezésekor ugyanis nem vette észre, hogy kislánya bugyi nélkül ült a kamera elé. Emiatt persze rengetegen felháborodva kommenteltek Berki oldalán, ám az apa sem a többszöri figyelmeztetés ellenére, sem Pamela kérésére nem volt hajlandó megsemmisíteni a felvételt.

Pedig jobb lenne, ha így tenne, hiszen most veszélyezteti a gyermekét, és saját magát is börtönbe juttathatja. Az édesanya maga alatt van, hiszen semmit nem tehet az ellen, hogy a meztelen, négyéves kislányát bárki kénye kedvére nézegethesse az interneten.

"Meg vagyok zuhanva, nagyon megviselt ez a néhány nap. Bosszant, hogy még mindig fent van Natiról az a videó, de tudom, hogy Krisztián soha nem fogja eltüntetni onnan. Amíg együtt voltunk, mindig elmondta nekem, hogy ha én kérek vagy mondok neki valamit, csak azért se fogja azt csinálni.

Pedig ebben a helyzetben az önzésnek és az egoizmusnak nincs helye

– mondta fáradt hangon az anyuka, aki jól tudja, milyen jogi lépéseket tehetne.

Ha tudni akarod, miért kaphat börtönbüntetést Berki, olvasd el a %% napilap szerdai számában.

És ezeket olvastad már?