SZTÁRDZSÚSZ

Összeomlástól retteg a Sztárban Sztár leszek! versenyzője

L.L. Junior szívszaggató lírai dalával lép vasárnap színpadra Feng Ya Ou.
  • Szerző:

Feng Ya Ou hatalmas kihívás előtt áll, hiszen ahhoz, hogy tökéletesen teljesítsen vasárnap este a Sztárban Sztár leszek! színpadán, le kell győznie saját magát.

Feng Ya Ou Ferenc
Fotó: Szabolcs László

Az énekes L.L. Junior egyik megható dalával készül, mely jelen helyzetben több szempontból is megterhelő lelet számára. L.L. Junior mindvégig mellette volt a felkészülésben, igyekezett a szakmai tanácsok mellett érzelmileg is támogatni Ya Out. Mindez számára sem lehetett könnyű feladat, hiszen Juniort nemrég borzalmas veszteség érte, egy tragikus balesetben elvesztette hároméves kisfiát, a dal pedig a veszteségről, a szűnni nem akaró fájdalomról szól.

„Félig lovári nyelven, félig magyarul fogok énekelni. A dal egy szakításról szól, a fájdalomról, amit a veszteség okoz az ember lelkében. Hihetetlen érzelmes, még gyakorlás közben is minden alkalommal megérint. Technikailag talán egyszerűbb, mint az előző feladataim voltak, érzelmileg viszont nagyon nehéz. Felzaklatja az ember lelkét” – mondta Ya Ou, aki szerencsésnek tartja magát, amiért az eredi előadó látta el tanácsokkal.

„Junior segített a felkészülésben, arra kért, hogy engedjem el magam, énekeljem ki magamból minden fájdalmamat. Ő elvesztette a kisfiát, aminél borzasztóbbat elképzelni sem tudok, de az én életemben is történtek olyan tragédiák, melyek sebeket hagytak a lelkemen. Attól félek, hogy éneklés közben elérzékenyülök majd a színpadon. Nem szégyellem az érzelmeimet és azt hiszem, ha sikerül jól átadnom a dal lényegét, sokakat meghat majd az előadásom” – mondta Feng Ya Ou, aki vasárnap is számíthat L.L. Junior támogatására, hiszen az énekes jelen lesz a stúdióban. Bár sokan azt gondolnák, hogy ez a dal felszakítja majd a sebeket, Junior örül, hogy egy lírai dala felcsendülhet a Sztárban Sztár leszek! színpadán.

„Valahogy sorsszerű, hogy most nem az egyik pörgős nótánkat kell előadnia a versenyzőnek. Hatalmas veszteség ért engem, de kicsit megkönnyebbülök, amikor ezt a dalt hallgatom. Kedvesen hallgatom, simogatja a lelkemet. Bár lovári cigány nyelven van, nem is kell érteni a szövegét, a dallam szerkezete miatt mindenkihez elér” – mondta Junior.

Ha tudni szeretnéd, Junior mit tanácsolt a versenyzőnek, olvasd el a csütörtöki napilapban! Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?