SZTÁRDZSÚSZ

Őrület, ezt művelte a stúdióban Schmuck Andor és Fodor Zsóka

Bár a politikusnak nincsenek operaénekesi kvalitásai, bátran állt a mikrofon mögé.
  • Szerző: Doris

Nagy fába vágta a fejszéjét Schmuck Andor, aki ugyan sosem volt egy Caruso vagy Pavarotti, most mégis a mikrofon mögé állt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Partnere nem más volt, mint Fodor Zsóka, akihez évtizedeken át átívelő barátság fűzi. Annyira közel állnak egymáshoz, hogy a politikus a fogadott anyukájaként tartja számon Magdi anyus egykori megformálóját. Ezért sem volt kérdés, hogy a Tisztelet Társaságának elnöke Zsókával adja elő a Halló, Cherie című örökzöld slágert szeptember 13-án, a tizedik Szenes Iván Emlékkoncerten. A próbára a kísérte el a párost!

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Ez a dal önmagában is csodálatos, a tiszteletről és a szeretetről szól, számomra pedig egy dolgot jelent: hogy a legcsodálatosabb emberrel énekelhetek együtt. A duettünknek már volt egy ősbemutatója a Vajdahunyad várában. Zsóka volt az Operett sztárvendége, nekem pedig megadatott, hogy a vendége lehessek” – kezdte a -nak Schmuck, akinek tíz évvel ezelőtt Szenes Iván lánya, Szenes Andrea egy ígéretet tett: azt mondta, a tizedik emlékkoncerten felkéri őt énekesnek.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Andrea néhány napja fel is hívott, hogy jön a tizedik koncert. Mondtam neki, hogy én egy duettet tudok elképzelni, méghozzá azzal a nővel, akivel mindent köszönhetek. Ő nem más, mint Zsóka. Ötezer nézőre számítunk az eseményen, nagy dobás lesz” – fogalmazott Andor, aki bár nem profi énekes, elmondása szerint akkor is igent mondana, ha Michelangelo megkérné, hogy fessenek közösen.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?