SZTÁRDZSÚSZ

Nyertes Zsuzsa örül, hogy a kínai vakcinát kapta

A népszerű színésznő, Nyertes Zsuzsa már megkapta a második védőoltást is.
  • Szerző: szbd

Megkapta a második oltását is Nyertes Zsuzsa, aki a kínai vakcinával lett beoltva. A népszerű színésznő a -nak mondta el, hogy kifejezetten örül annak, hogy a keleti vakcinák egyikével lett beoltva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mindenki nagyon ellene volt a kínainak és az orosznak, de mivel gyerekkorunkban is ilyen alapú oltásokat kaptunk, én boldog voltam, amikor a kínait kaptam. A háziorvosunk megerősített benne, hogy a kínai a mutáns vírusok ellen is véd. Teljes biztonságban érzem magam” – magyarázta lapunknak Zsuzsa, aki elárulta, hogy édesanyját, anyósát és a párját is beoltották már. Utóbbi az első oltását kapta meg március 30-án.

„A család most már talán teljes biztonságban lehet végre” – mesélte boldogan a színésznő, aki bizakodva tekint a jövőbe.

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa bizakodva tekint a jövőbe (Fotó: MTI)

„Nagyon jól vagyok. A tavasz a legkedvesebb évszakom, boldog vagyok, hogy jön a meleg és a jó idő, és a rohadt vírus visszaszorul. Tiszta szívemből drukkolok, hogy meginduljon a visszaszámlálás a nyitásig, mert azért aggasztó híreket kapunk.”

Nyertes Zsuzsa elmondta, hogy igyekszik elfoglalni magát otthon, főz és a húga gyerekeire vigyáz. Nem tagadja, hogy picit elkényelmesedett az utóbbi hónapokban, elmaradoztak az edzések is, de gyorsan hozzátette, mivel itt a jó idő, már bátrabban megy ki mozogni a szabadba.

„A főzésbe vezetem le a plusz energiáimat. Mindennap tornázgatok, de rám pattant 1-2 kilót, de jön a jó idő, mire a színpadra kerülök, a nézők a régi Nyertes Zsuzsát látják majd a színpadon. Múltkor felvettem a farmeremet, hát... kötözött sonkának éreztem magamat, de ez legyen a legnagyobb problémám„ – fogalmazott nevetve Zsuzsa, aki elújságolta, hogy a nyár elejére már 6 előadást is beírt a naptárjába.

”Júliusra már van négy előadás beírva, augusztusra pedig kettő. Remélem, megvalósulnak majd. Nagyon várom az újratalálkozást a közönséggel. Remélem, a memóriám is a régi” – tette hozzá a színésznő, aki megérti és elfogadja a miniszterelnökünk döntését, miszerint nyárig nem vagy csak fokozatosan lehet nyitni.

„Nem hiszem, hogy júliusnál előbb színpadra állunk, de nem is haragszom érte, hogy a kormány nem enged ebből. Az a legfontosabb, hogy minél kevesebben legyenek betegek és kevesebb legyen a halál. Megértem, elfogadom és türelmesen várok.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?