SZTÁRDZSÚSZ

Nyertes Zsuzsa: Az egész családunk elsők között regisztrált a koronavírus elleni oltásra!

A koronavírus elleni védőoltás fontosságára hívja fel a figyelmet Nyertes Zsuzsa. A színésznő és a családja rögtön regisztrált a vakcinára, és remélik, hamarosan meg is kaphatják azt.

A legnagyobb elővigyázatosság mellett találkozott újra az ünnepek alatt Nyertes Zsuzsa családja. A színésznőnek ez volt az első karácsonya az imádott édesapja nélkül, de a fájdalmas veszteség ellenére az idei ünnepük is szépen alakult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő és húgai az édesanyjuk társaságában.

„A körülményekhez képest tényleg nagyon szép karácsonyunk volt. Egyetlen ember hiányzott, az imádott édesapám... Az ő elvesztése iszonyatos fájdalom az egész család számára, de ennek ellenére sikerült boldogan, szeretetben megülnünk az ünnepet. Édesanyám nagyon boldog volt, mert a nagyobbik húgom, Juditka el tudott jönni hozzánk Amerikából, ahol matematikusként dolgozik. Mi elhatároztuk, hogy szeretnénk együtt tölteni az ünnepeket, ezért már napokkal karácsony előtt minden családtagunk önkéntes karanténba vonult, én, a lányom, a férjem, a két húgom, a családjuk és az idősebb családtagok is. Szenteste előtt mindenkit leteszteltettünk, és csak akkor mertünk összeülni, amikor kiderült, hogy mindegyikünk eredménye negatív” – mondta el a -nak a színésznő.

Együtt a család!

Zsuzsáék ennek ellenére nagyon vigyáztak egymásra, főleg az idős családtagokra, akiknek elővigyázatosságból külön asztalnál terítettek meg, de azért így mégis együtt lehettek, ez az öröm pedig mindent felülírt.

„A legnagyobb vágyam, hogy 2021-ben már magunk mögött tudhassuk a koronavírus miatti félelmet. Nem csak a mi családunk, de az egész világ. Szeretném, ha újra aggodalom nélkül átölelhetném az édesanyámat és a szeretteimet. Vágyom arra is, hogy visszatérhessek a színpadra, hiszen ilyen hosszú időt még a lányom, Zsuzsó születése után sem töltöttem távol a közönségtől. Óriási szükségem van rájuk, hiszen abból a két és fél órából, amit egy-egy előadás jelent, napokra feltöltekezik lelkileg az ember. Akárcsak a közönség szeretetéből. Éppen ezért nem csak én, de az összes családtagom is regisztrált a vakcinára, és mindenki mást is arra biztatok, hogy éljen a lehetőséggel! Az oltással megfékezhetjük ezt a rémálmot, és fél-egy év múlva talán már újra a régi, megszokott életünket élhetjük. Bár így lenne!” – fogalmazott a népszerű színésznő.

A színésznő, a férje és a közös lányuk, Zsuzsó.

Az utolsó karácsony csodálatos volt

Nyertes Zsuzsa édesapjának utolsó karácsonya meseszépen alakult. Tavaly a feleségével Amerikába utaztak, Judit lányukhoz, és csodálatos napokat töltöttek el a kint élő családtagokkal. A házaspárnak ezzel régi álma vált valóra, a színésznő pedig boldog, hogy ez megadatott a szüleinek. „Egyrészről nehéz, hogy az utolsó karácsonyán fizikailag nem lehettünk együtt, másrészt viszont örülök, hogy átélhette azt az utazást, ahol rengeteg szép élménnyel gazdagodott.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?