SZTÁRDZSÚSZ

Nem semmi: Ennyiért kínálnak jegyet a Demjén-koncertre

A legendás énekes koncertjét minden évben telt ház előtt rendezik meg.
  • Szerző:

A Papp László Budapest Sportarénában 14 ezer ember énekelheti együtt Rózsival a kultikussá vált dalokat. Idén azonban még a szokottnál is nagyobb az érdeklődés, hiszen minden rajongó szeretné látni élőben a nagy visszatérést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Demjén Ferenc májusi agyérgörcse után ugyanis korántsem volt biztos, hogy a legenda rehabilitációja olyan jól halad majd, hogy színpadra állhat barátaival december 30-án.

December elejére derült ki, hogy hivatalos úton már nem is lehet belépőt váltani az eseményre, és újabb koncertre sincs időpont szerint lehetőség. Ekkor jött el a jegyüzérek ideje, akik jó előre betáraztak „munícióval”. Akad olyan hirdetés, melyben két jegyért 70 ezer forintot kérnek, szemben a hivatalos 10 ezres darabonkénti árral. Kereslet pedig van, hiszen Demjén Ferenc hivatalos közösségi oldalain is folyamatos az érdeklődés. Sokan kommentben keresnek jegyeket és persze azt is odaírják, hogy felárat is hajlandók fizetni egy-egy kósza példányért. Sztárok is akadnak, akik bár szeretnének ott lenni a bulin, későn kapcsoltak. Mádai Vivien és Cserpes Laura mellett Istenes László is a Facebookon keres jegyet.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?